Неявяване на призовани свидетели стана причина заседанието по делото срещу

...
Неявяване на призовани свидетели стана причина заседанието по делото срещу
Коментари Харесай

Неявяване на свидетели отложи дело за прегазено куче в Пазарджик -

Неявяване на призовани очевидци стана причина съвещанието по делото против предприемач от Пазарджик, прегазил кучето Роска, да не се организира.

Районният съд в града не даде ход на делото против Николай Делииванов, на който е предявено обвиняване, че съзнателно е прегазил с джипа си 4-годишното куче.

Инцидентът стана точно на Бъдни вечер, на 24 декември м.г., на улица в близкото до Пазарджик село Мало Конаре. Делииванов трябваше да застане пред магистратите, с цел да дава отговор за какво е минал с джипа си „ Сузуки Гранд Витара “ през лежащото на пътя бездомно четириного.

Под надзора на Районна прокуратура-Пазарджик по делото са извършени голям брой дейности по следствието – разпити на очевидци, в това число и на Делииванов при предявяване на обвиняването, назначени и направени са ветеринарномедицинска и съдебно-оценъчна експертизи, осъществени са огледи на местопрестъпление и материални доказателства, приобщени са медицински документи.

След случая, с помощта на намесата на локални хора, Роска оцеля и бе лекувана във ветеринарна клиника в Пловдив, а по-късно бе осиновена от млада жена в столицата. Следващото съвещание на пазарджишкия Районен съд по делото е планувано за 20 юли тази година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР