Неясната ситуация около спортния директор на Левски Даниел Боримиров предизвика

...
Неясната ситуация около спортния директор на Левски Даниел Боримиров предизвика
Коментари Харесай

Оставки в Левски в подкрепа на Боримиров

Неясната обстановка към спортния шеф на Левски Даниел Боримиров провокира протест на " Герена ". Всички треньори в ДЮШ на клуба са си подали молбите за овакантяване. Та се оповестили пред управлението, че ще си тръгнат от януари, в случай че Боримиров напусне Левски.

Припомняме, че притежателят Спас Русев реши да закрие длъжността състезателен шеф. Така именитият халф, който извършва и функционалността на началник на ДЮШ, остава без действителна служба на " Герена " от началото на идната година. Именно това плаши треньорите в школата, които са доста удовлетворени от работата си с Борето и считат, че той се грижи с цялата си душа и сърце за построяването на млади гении.

В същото време стана ясно, че Боримиров още чака публична среща със Спас Русев, с цел да реши бъдещето си. Борето желае притежателят да отдели повече пари за школата, с цел да остане на " Герена ".

Досега Боримиров е разговарял само със сина на притежателя - Евгени Русев, който също има сериозна функционалност в клуба. Двамата са си стиснали ръцете, само че всичко ще се реши на финалната среща сред Борето и Спас Русев.

" Меридиан мач "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР