Ивана или Мелания е първата дама на САЩ - при

...
Ивана или Мелания е първата дама на САЩ - при
Коментари Харесай

Първата жена на Тръмп показа на Мелания, че може да хапе

Ивана или Мелания е първата дама на Съединени американски щати - при все това отговорът наподобява изцяло явен, някогашната половинка на американския президент Доналд Тръмп опита " да превземе " територия, която не би трябвало да ѝ се поставя.
Според Ивана Тръмп отговорът кой е по-по-най от двете въобще не е толкоз явен. Тя уточни това в телевизионно изявление за ABC, въпреки и в закачлив звук.
" Аз да вземем за пример, имам персоналния му номер (бел. ред. - на Тръмп) в Белия дом, само че не желая да звъня, защото там е Мелания. Не желая да съм причина за някаква ревнивост, въпреки всичко съм първата жена на Тръмп, нали? " Първата дама ", нали? ", сподели тя във връзка идното излизане на книгата ѝ Raising Trump.
В отговор, представител на актуалната брачна половинка на президента популяризира в медиите заявление, в което назовава думите на Ивана Тръмп " опит да притегли към себе си внимание ". Мелания " счита да употребява това звание, с цел да оказва помощ на деца, а не да продава книги ", се споделя в изказването, представено от БГНЕС.
Ивана Тръмп бе брачна половинка на Доналд Тръмп от 1977 до 1992 година. Тя написа книга за брака си с някогашния си брачен партньор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР