Невзрачният поздравител в болницата в Ню Йорк, обвинен в четвъртък

...
Невзрачният поздравител в болницата в Ню Йорк, обвинен в четвъртък
Коментари Харесай

Заподозреният за серийно намушкване в Ню Йорк озадачава съседи, които си спомнят поздравителя в болницата като „любящ млад мъж“ без история на проблеми

Невзрачният поздравител в болничното заведение в Ню Йорк, упрекнат в четвъртък в поредност от инцидентни намушквания, не е имал отчет или история на психологично заболяване оставяйки съседи и ченгета да се пробват да схванат какво може да го е предиздвикало да щракне.

Джермейн Ригер, 27, някогашен гражданин на Лонг Айлънд, който е работил в болница Удхъл в Бедфорд-Стуйвесант, се твърди, че е нападнал 61-годишен дядо с ловен нож на 8 януари - и по-късно е преследвал най-малко още четири жертви Вторник и сряда, преди да бъде хванат от ченгетата.

„ Не мога да допускам. Не бих си помислил, че той ще е кадърен на това “, сподели пенсионираното ченге от нюйоркската полиция Чериз Броадъс, която живее в съседство с повдигнатата къща в ранчото във Уианданч, където Ригер е израснал.

„ Джърмейн постоянно е бил доста любящ млад мъж “, сподели 62-годишният Бродъс пред The ​​Post, като сподели, че познава обвинения от дете и го е следила по какъв начин пораства.

„ Той постоянно е бил доста любящ към мен....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР