Невяна Владинова ще пропусне Световната купа по художествена гимнастика в

...
Невяна Владинова ще пропусне Световната купа по художествена гимнастика в
Коментари Харесай

Без Невяна Владинова на Световната купа в София

Невяна Владинова ще пропусне Световната купа по художествена гимнастика в София, стана ясно след публикуването на поименните поръчки на участничките в конкуренцията. Капитанката на българския народен тим (индивидуално) сега лекува травма в глезена и към момента не е изцяло възобновена. Това е и повода Владинова да не бъде декларирана за присъединяване в надпреварата.

Целта пред управлението на Българската федерация по художествена гимнастика и треньорския щаб е Владинова да бъде съхранена за най-важния и виновен старт тази година - международното състезание през септември в България.

В първата от четирите Световни купи България ще бъде показана от Катрин Тасева и Боряна Калейн.

Интересът към надпреварата в София е голям. Световният хайлайф идва у нас с цел да направи генерална подготовка за шампионата на планетата. С оглед броя на участничките, на процедура България ще бъде хазаин на две международни шампионати. В самостоятелната конкуренция ще вземат участие 57 гимнастички от 34 страни.

Русия идва с " тежката " си артилерия - сестрите Дина и Арина Аверини. Беларус е декларирала Алина Харнаско и Катерина Халхина, Украйна е в състав Влада Николченко и Олена Диатченко. Израел ще бъде показан от Линой Ашрам и Никол Воронков, а Япония от Кахо Минагава и Сумире Кита, а за Италия са декларирани Милена Балдасари и Александра Ажурджукулезе.

Като треньор на индийската гимнастичка Мегхана Гундлапали е декларирана Варвара Филиу, която беше най-хубавата гръцка състезателката по художествена гимнастика, чиято майка е българка.

При ансамблите битката за медалите също ще бъде оспорвана. Всички съществени съперници на българките Симона Дянкова, Елина Бинева, Теодора Александрова, Мадлен Радуканова и Лаура Траатс идват в София.

Сред декларираните 19 ансамбъла са отборите на Русия, Италия, Беларус, Украйна, Япония, Испания, Южна Корея. Петорката на Израел също ще вземе присъединяване, като треньор на тима е записана някогашната национална състезателка Рахел Вигдорчик (участничка Игрите в Пекин през 2008 година и на международното състезание в Мие 12 месеца по-късно).

В поръчките още веднъж попада Германия с отбор управител Нешка Робева.

Световната купа по художествена гимнастика в София ще се организира от 30 март до 1 април в зала " Арена Армеец ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР