Невръстно дете бе заснето зад волана, в скута на шофьора

...
Невръстно дете бе заснето зад волана, в скута на шофьора
Коментари Харесай

Дипломатически джип с невръстно дете зад волана фучи из София, не признава светофари


Невръстно дете бе снимано зад кормилото, в скута на водача на дипломатически джип в столицата.

Клипът върви в обществените мрежи и на него се вижда по какъв начин тежък черен автомобил с червен номер и с малко дете зад кормилото минава на червен светофар по оживени кръстовища в София. По непотвърдени данни става дума за кола на Ливанското посолство.

Човекът, снимал видеото, написа, че мигновено е подал сигнал на тел. 112. По негови свидетелства джипът с детето е профучал и през още 2 кръстовища на алено, без да даже да опита да спре.

„ Той ни засече. Опитахме се да го снимаме, само че той потегли да бяга. Карахме след него, никой не го е гонил “, изясни очевидецът Нейко Димитров.

Пред bTV той добави, че е имало куп предпоставки за злополука.

„ На „ Симеоновско шосе “ имаше запушване. Слязох, изтичах и застанах пред колата, с цел да спре да бяга, до момента в който дойдат органите на реда. Тръгна да минава през мен. И аз се изместих, с цел да не ме прегази “, описа още будният жител Димитров.

От полицията разясниха, че по скандалния случай е направена кореспонденция.

Шофьорът с дипломатически статут обяснил пред органите на реда, че се почувствал заплашен от Димитров и по тази причина подхванал рисковите маневри.

Нейко Димитров обаче споделя и друго: че са пристигнали 4 патрулни автомобила и настрана жандармерия. Но не поради рисковото придвижване на дипломатическия автомобил, а поради подаден сигнал против самия него. Мъжът добавя, че е бил тестван за алкохол и опиати, до момента в който другият водач е отказал. Очевидно на служителите на реда им се е видяло ненормално човек с будна гражданска съвест да се пробва да предотврати допустимо закононарушение, без да е използвал стимуланти.

От посолството на Ливан към този момент няма коментар.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР