Невръстен видеоблогър стана едно от най-богатите деца в света благодарение

...
Невръстен видеоблогър стана едно от най-богатите деца в света благодарение
Коментари Харесай

Невероятно! Шестгодишно момче печели $11 милиона на година, ето с какво се занимава

Невръстен видеоблогър стана едно от най-богатите деца в света с помощта на любовта към играчките. Така че с помощта на ерата на YouTube, всеки може да сътвори печеливш бизнес, без даже да напуща жилището. Един ден, през март 2015 година, майката на шестгодишния американец Райън основава канал в YouTube, където стартира да разгласява видеоклипове, в които синът й играе с разнообразни играчки. Две години по-късно броят на клиентите на канала Ryan ToysReview надвиши 10 милиона души, а самият Райън стана едно от най-богатите деца в света, които печелят повече от един милион $ на месец.



Историята на триумфа стартира с един елементарен въпрос. " Райън постоянно обичаше да гледа канали с видео ревюта на детски играчки и в един прелестен ден ме попита: " Мамо, за какво другите деца са в YouTube, а аз не съм? ". И аз си помислих: " Наистина, за какво не? ". След това заведохме Райън в магазина и той избра първата играчка за канала си. Мисля, че това бе влак-конструктор. Така и всичко стартира ", - спомня си майката на младия видео блогър, която към момента крие името си.



" Райън обича играчките! Във видеоканала има специфични видео ревюта на детски играчки, основани от детето! Присъединете се към нашия канал, с цел да видите по какъв начин Райън играе с играчки и споделя за тях, " - е написано в описанието на един от най-успешните канали в YouTube. Но това не постоянно е било по този начин.



През първите 4 месеца публиката, подготвена да слуша, какво споделя дребното момче, е била доста дребна. И тогава родителите на Райън измислили гръмък ход: да разопаковат пред камерата голяма кутия GIANT EGG SURPRISE, която имало над 100 играчки от поредицата на Pixar. Това видео станало извънредно известно и имало повече от 800 милиона преглеждания.



В различен видеоклип, който станал също доста известен, Райън споделя по какъв начин да изпълни детски надуваем басейн с играчки гущери. Този видеоклип е събрал повече от 110 милиона гледания. В ревютата си момчето споделя, че обича коли, влакове, супергерои, конструктори на Лего, играчки на Дисни, както и артикули от анимационния филм " Томас и приятелите му ". Понякога Райън организира опити и приказва за вкусна храна.



" Трябваше да изцяло да се посветя на снимането и монтажа на видеата и да напусна работата си в учебно заведение ", споделя майката на Райън. Работата й обаче бързо се отплатила: месечният приход на сина й блогър скоро станал повече от един милион $.

Сега каналът има над 10 милиона клиенти. Според специалисти каналите с такова покритие на публиката носят на притежателите си към един милион $ на месец единствено от реклама.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР