Неволите, недоволството и кавгите са част от живота, както и

...
Неволите, недоволството и кавгите са част от живота, както и
Коментари Харесай

Приеми, че някои хора трябва да изчезнат от живота ти!

Неволите, недоволството и кавгите са част от живота, както и от човешките взаимоотношения. Ако обаче откриете, че близки хора " гризат " от вашето благополучие, " ядат " вашето благоденствие и подхранват още повече болежка и възмущение във вас, неверно ли е да игнорирате такива хора, да не ги пускате в живота си или даже да им обърнете тил на тях? Отворът е доста елементарен - твърдо Не!
Ето образец за седем вида хора, които би трябвало да игнорирате.
1. Недоволен и непризнателен човек
Някои хора са просто неблагодарни и постоянно недоволни. Такъв постоянно непризнателен човек няма да ви почита, дебне ви непрестанно за вашите неточности, касае се зле с вас без забележима причина. Вие няма да може да го измененията.
 5 признака, че индивидът против теб те манипулира 5 признака, че индивидът против теб те манипулира
Ако се чувствате доста изтощени на работа и сте плакали няколко пъти в тоалетната през последната седмица, аргументите може да са доста. Н...
За това запомнете: никой човек не може да бъде изменен, тъй като смяната се случва единствено по волята на всеки човек, а не в опитите на различен. 
2. Манипулатор
Когато човек следи подобен човек в профил, може да забележи по какъв начин манипулаторът безусловно събира към себе си по-слаби хора, с които може да си прави каквото желае, които може да употребява като свои " кукли на конци ", единствено за гонене на личните си ползи. Манипулаторът мисли единствено за себе си и изисква от другите да работят съгласно личната му воля. 
3. Вашият вътрешен критик
Изненада ли това? Един от най-лошите ти врагове може да си ти.
 6 метода да накарате хората да вършат това, което желаете 6 метода да накарате хората да вършат това, което желаете
Знаете ли, че има способи да накарате хората да вършат, каквото желаете, без даже да го осъзнават? Независимо дали желаете хората да ви ха...
Здравословната самооценка е повече от добре пристигнала, само че внимавайте вашата самокритичност да не е просто несправедлива: в противоположен случай сте непрекъснато нещастни, напрегнати и депресирани. 
4. " Непростим " другар - или този, който не желае да ви елементарни
Ако някой непрекъснато ви осъжда за грешките от предишното ви, припомня ви за тях, непрестанно недоволства и просто отхвърля да ви елементарни даже с течение на времето, може би би трябвало да оставите подобен човек зад себе си. Прошката е умеене, към което всеки би трябвало да се стреми даже в името на личното си благоденствие.
И най-после като край... Всяка заран, когато се разсъните, помислете за три неща, които са от хубавите в живота ви сега.  И всяка вечер, когато си лягате, помислете за всичко, за което сте признателни - даже за дребните - от днешните събития.
Направете го!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР