Невиждани и нечувани заплахи бяха отправени към главния редактор на

...
Невиждани и нечувани заплахи бяха отправени към главния редактор на
Коментари Харесай

ВИДЕО Такива заплахи не сте чували! Ще очистят като пиле Жоро Игнатов от Съдебен спор

Невиждани и нечувани закани бяха отправени към основния редактор на предаването " Съдебен спор " Жоро Игнатов. " Ще ти отрежа главата! Ще те очистя като пиле! " бяха единствено част от изразите, които известният юрист получи по време на своя репортаж тази неделя.

Игнатов притисна с неуместни въпроси Генчо Генов от град Сливен. В епизода на предаването бе прегледан иск на наследник против татко му, който му взел парите от продажбата на наследствени парцели. Момчето Георги Генов е със специфични потребности и е виждано постоянно да проси, както и да рови в кофите за боклук. Негови съседи му оказват помощ да претърпява, като самите те стават очевидци на грозните обиди и закани към лицето от Нова телевизия. Още по-скандалното е, че действието се развива в детска градина, където въпросният Генчо работи.

" Гледай си работата! Изчезвайте отсам! Чуваш ли какво ти споделям? Ако не си тук с микрофона, знаеш ли какво ще ти се случи? ", стартира със заканите таткото на момчето със специфични просветителни потребности. Оказва се, че Генчо не му е биологичен родител, а Георги е осиновен. Съпругата му и дамата, която е отгледала момчето, е умряла преди три години. Сега Генчо даже се заканва да изгони сина си на улицата.

" Такива цялостни отпадъци сте всички тук в България. Гяури! Разбра ли в този момент? ", продължава арогантният вид от Сливен.

" Ще ви заведа дело за клюка, подсигурявам ви го на 100 %. Аз не съм ви лесна жертва и сте сбъркали крепко индивида, който да заплашвате ", предизвестява Жоро Игнатов.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР