Невиждана драма тресе таксиджиите във Враца, научи агенция BulNews. Дългогодишни служители

...
Невиждана драма тресе таксиджиите във Враца, научи агенция BulNews.
Дългогодишни служители
Коментари Харесай

Трус сред таксиджиите във Враца! Годжи и жена му забиха нож в гърба на шефа на „Престиж“ Мирослав Вълков, шофьори бягат от фирмата /снимки+видео/

Невиждана драма тресе таксиджиите във Враца, научи организация BulNews.
Дългогодишни чиновници на компания „ Престиж “ забиха нож в гърба на шефа си Мирослав Вълков и записали лична компания, която към този момент краде клиентите и водачите на някогашния им шеф. „ Престиж “ е измежду най-големите компании в този отрасъл във Враца, има към 50 коли и работи на пазара от 5 години.
Невижданата конспирация е заплетена от едни по най-приближените чиновници на Вълков – диспечерката Пламена Георгиева и мъжа й – дългогодишния водач Георги Кръстев, с прякора Годжи. Двамата до неотдавна са били в другарски връзки с шефа си, само че това не им попречило да захапят ръката, която ги хранела години наред. 
Двойката решили да се отделят от Миро и да си създадат лична тасиметрова компания. Чрез нея те се надяват да откраднат както постоянните клиенти на „ Престиж “, по този начин и някои от водачите. По неофициална информация откогато се готви офанзивата, Георгиева е направила списък с над 200 телефонни номера, ползващи най-често услугите на компанията. Така, когато новата компания стартира работа, те ще разполагат с начална потребителска база. 
В сектора към този момент се разяснява, че сред 12 и 16 коли ще изоставен Миро и ще отидат в новата компания, вербувани от Годжи и жена му. Това обаче е единствено върхът на айсберга, защото бакшишите шушукат, че други водачи пък обмислят да изоставен кораба, с цел да не се заплитат в интриги сред шефа си и някогашните си сътрудници. 
Куриозното в тази ситуация е, че Мирослав Вълков е известен от доброжелатели за готвената офанзива против бизнеса му. Той обаче до последно не е вярвал, че най-близките му хора ще се извърнат  срещу него. 
Новата компания на Годжи и жена му обаче към този момент е записана в Търговския указател, а отцепниците даже към този момент са отпразнували това с прием. Такситата ще се споделят „ Леон “ и се чака да стартират да патрулират по улиците във Враца до 20 дни.
Вижте видео по какъв начин предателите празнуват   и по-долу:
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР