Невероятно видео с флотилия НЛО над Бенгалския залив …Невероятните кадри,

...
Невероятно видео с флотилия НЛО над Бенгалския залив …Невероятните кадри,
Коментари Харесай

Невероятно видео с флотилия НЛО над Бенгалския залив

Невероятно видео с флотилия НЛО над Бенгалския залив …Невероятните фрагменти, които ще видите във видеото по-долу, демонстрират флотилия мистериозни светлинни сфери, снимани над Бенгалския залив, Индия.Свидетелят го снима през 2017 година, само че до края на февруари 2021 година го пази в загадка от необятната общност.Той споделя, че не го е разгласил, до момента в който не е видял други сходни клипове. Човекът, снимащ флотилията НЛО, е на борда на аероплан, летящ от Банкок до Ню Делхи на 10 август 2017 г.Когато самолетът прелита над Бенгалския залив, очевидецът снима десетки светещи сфери, които се намират на височина към 8-10 хиляди метра. По това време самолетът е на височина 12 хиляди метра.
Четете още: Мистериозен черен НЛО в небето над Чикаго (видео)Изследователят и уфолог Скот Уоринг проучва фрагментите.И споделя:„ Аз деликатно проучих видеото, показващо поредност от сфери от светлина и видях, че при нарастване някои от светещите обекти минават зад облаците и изчезват за няколко секунди. Това е 100 % доказателство, че обектите са отвън прозореца и не са отблясъци вътре в самолета.Преди доста години видях видео на друго сходно събитие, само че това видео е по-описателно. Много рядко се случва извънземна флотилия да се издигне над облаците. Тези би трябвало да са 100 или повече. За мен това е 100 % доказателство за съществуването на извънземни на Земята. ”Гледайте видеото.
Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР