Невероятно, но факт. Ударното ядро от фенове на Левски София

...
Невероятно, но факт. Ударното ядро от фенове на Левски София
Коментари Харесай

София Запад брани Ултрас Левски на Лаута

Невероятно, само че факт. Ударното ядро от почитатели на Левски " София Запад " се захвана да брани фракцията " Ултрас Левски ", с която е във омраза. Двете групировки са дали дума на Станимир Стоилов, че към този момент няма да има грозни подиуми на трибуните сред тях при гостуванията и до този момента извършват обещанието си.

Полицията в Пловдив беше настанила " София Запад " в трибуната за посетители, а представителите на " Ултрас Левски " в " Спортклуб ".

Там бяха и най-крайните последователи на Локомотив (Пловдив). През втората част те потеглиха към почитателите на " сините ". Това не се харесало на представителите на " София Запад ", които нахлули на пистата и тръгнали заплашително към " Спортклуб ", написа " Мач Телеграф ".
 Снимка 546364
Източник:

Един от тарторите на даже оповестил пред последовател на Локо: " Може и да имаме дрязги, само че спирайте, тъй като ще си имате работа с нас. Кажете дали ще бъде на стадиона или отвън него ".

Това имало резултат и " черно-белите " незабавно били отбой.

По принцип почитателите на Левски и Локомотив (Пловдив) са в отлични връзки и постоянно стоят дружно на мачовете на националния тим.

По време на мача направи усещане, че " София Запад " и " Ултрас Левски " бяха дружно. Нещо, което рядко се случваше досега.
 Левски стартира подготовка за ФК ЦСКА 1948
Левски стартира подготовка за ФК ЦСКА 1948

Днешното занятие на " сините " е от 16:30 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР