Невероятно, но факт: Лековитата вода на баба Василка цери тежки

...
Невероятно, но факт: Лековитата вода на баба Василка цери тежки
Коментари Харесай

Невероятно, но факт: Лековитата вода на баба Василка цери тежки болести


Невероятно, само че факт: Лековитата вода на баба Василка цери тежки заболявания. Казват, че лекува всичко – от неплодородие до сърдечни и неврологични болести.

Зашеметяващо смайваща история! За чудния и цялостен с чудеса живот на баба Василка от Добрич. И в случай че тръгнете по следите на тази история – това е Добрич, само че не градът, а селото покрай Димитровград.
За него надали сте чували доста, само че тези, които го знаят евентуално е поради чудодейната вода, която блика в двора на баба Василка. За нея споделят, че лекува всичко – от неплодородие, през сърдечни проблеми, неврологични болести, рани, даже пособия при тежки, неизлечими диагнози. Това описват хората, които познавали баба Василка приживе, които знаят по какъв начин се е появила водата в двора на къщата и са се убедили сами в чудодейната й мощ, поради тази на светците, които я пазят. Историята в  по NOVA ще ви звучи като приказка освен поради това, че граничи с невъзможното, само че и поради добруването на хиляди хора, за които ще научите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР