Невероятно но факт! Експерти от университет в Ню Мексико са

...
Невероятно но факт! Експерти от университет в Ню Мексико са
Коментари Харесай

Гъстите вежди и добрия секс! Ето как да разпознаете кои мъже са зверове в леглото

Невероятно само че факт! Експерти от университет в Ню Мексико са измислили по какъв начин да се пресметна от пръв взор съвършеният ухажор. Момичета, умерено. Всичко ще бъде обяснено детайлно.
Според учените, мъжете със симетрично лице подсъзнателно наподобяват по-привлекателни за дамите.
Оказва се, че подобен сътрудник ще има голям триумф в леглото, даже и при липса на задоволително опит, написа The Sun.
Освен това, съгласно създателите на проучването, половият капацитет на мъжете е показан най-ярко във веждите: колкото по-дебели са те, толкоз по-уверени са техните притежатели. Такъв сътрудник може да бъде себелюбив, само че в това време и находчив.
Ако очаквате от един мъж доста по-различна обич, тогава се обърнете към мъж с тънки вежди: те са дружелюбни към колегата, нежни са и се държат като джентълмени, даже и в леглото, само че е евентуално да се отегчат доста бързо от тях.
Между другото, преди този момент учените разкриват, че мъжете са по-склонни да имат полов контакт с прочувствено нестабилни дами или по-просто психопати. Според откривателите това прави половия живот на мъжете по-разнообразен и забавен.
Жените разкриха, че корена на злото е в мъжкия нарцисизъм: колкото по-малко внимание дава един сътрудник, толкоз по-големи са възможностите да бъде неприятен ухажор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР