Невероятно ефективна и най-вече здравословна схема за отслабване разкри известната

...
Невероятно ефективна и най-вече здравословна схема за отслабване разкри известната
Коментари Харесай

Д-р Мария Папазова с мощна схема за отслабване: Сваля 6 кг за месец, при това съвсем простичко!

Невероятно ефикасна и най-много здравословна скица за намаляване разкри известната доктор Мария Папазова. Съветите й са помогнали на не един и двама българи, които и до през днешния ден намират метод да й благодарят.
Що се отнася до казуса с наднорменото тегло, то доктор Мария Папазова не толерира строгите и еднотипни диети, а още по-малко гладът. Защото всички чудесно знаем, че той рано или късно води до ново и даже двойно напълняване.
Тайната на отслабването на Мария Папазова е в по този начин нареченото уравновесено хранене. Терминът е безусловно съответен, тъй като всичко опира до салдото в приема на въглехидрати, протеини и мазнини. Нищо комплицирано няма в това, а е единственото, с което човек несъмнено и трайно възстановява тежестта си и печели в борбата за намаляване.

Ако желаете да свалите шест кг за месец – повече от това не е обикновено и ще стресира организма ни, то би трябвало да съблюдаваме няколко простички правила.
Първото от тях е да не прекаляваме с въглехидратите и да помним, че въглехидрати не са единствено тестените храни, меда, захарите, шоколада и други лакомства, а също по този начин и всички плодове и зеленчуци.
Затова и постоянно, когато ядем салата да вземем за пример, би трябвало към нея да имаме едно хубаво и огромна парче месо – пържола, без сланина към нея и без кожа. А салатата би трябвало да е подправена с растителна лой, най-добре със зехтин.

Ако пък се храните с картофи или ориз, то към тях не трябва да добавяте зеленчуци или най-малко те би трябвало да бъдат в в действителност минимално количество.
Проблемната за всяка диета вечеря постоянно би трябвало да съдържа огромно количество протеин като може да си хапнете огромно парче сирене, кашкавал или пържола съгласно вашите стремежи.
При отслабването на Папазова даже може да си хапнете нещо и в 23.00 часа вечерта, стига това нещо да се ограничи до чаша кисело мляко, няколко маслини, парче сирене или няколко ядки.
Останалите първи хранения за деня са си по ваш избор, стига отново да са уравновесени добре. Хубаво е да се пие и не по-малко от два литра вода дневно като чаша вода би трябвало да одобряваме и преди всяко от храненията си.
Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!
Източник doctorbg.net

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР