Невероятно е, като в приказките, ахва миловидна девойка, подхванала гаджето

...
Невероятно е, като в приказките, ахва миловидна девойка, подхванала гаджето
Коментари Харесай

Младоженци запленени от сватбеното царство в Гранд хотел „Пл...

Невероятно е, като в приказките, ахва миловидна госпожица, подхванала гаджето си на разположение и запленена от обилната декорация на залите и фоайето в Гранд хотел „ Пловдив “.

Два дни – през днешния ден и на следващия ден от 09:00 до 18:00 часа - всеки изцяло гратис може да види сватбеното ревю „ Кажете ДА на Вашата мечтана женитба ".  Момичето описа, че към този момент са подали заявление, щастливото събитие ще е през май, а до тогава би трябвало да се приготвят, с цел да си остане като блестящ спомен за целия дълъг взаимен живот. 



Залите наподобяват сватбено царство  - танцьорки показват виртуозна прелест, минавайки под  арките от цветя, гърми музика, таванът е нагизден със стотици балони, младоженка дефилира на дансинга, предизвиквайки възторжени погледи на дечурлига. Видеооператори и фотографи са в подготвеност да покажат висока класа,  кандидат – младоженци, някои с родители, преглеждат бижута, халки, фойерверки, картички, чаши,  аксесоари. 

Ослепителни посребрени чаши за младоженци  с любовни възли е наредила на своя щанд Велина Иванова, собственичка на магазин за аксесоари.



 Единият възел би трябвало да е по-голям, другият по-малък,  разкрива с усмивка тайната Велина, чийто идол е дизайнерката Вера Уинг. Велика  жена е – на 71 година наподобява като на 17, не крие възторга изложителката. За себе си споделя, че се оженили със брачна половинка й, като навършили 40 година, макар че се познавали от дълго време. „ Организирахме сватбата тъкмо за две седмици на 3 март, с цел да е празник всяка година. Така стана, че най-щастливите ни години са след брака “, признава Велина с радостен искра в очите. 

Шехенат Айри и брачният партньор й са пристигнали от Русе, с цел да се включат в ревюто с майсторски направени предложения, в това число с восъчен щемпел със сърце и сухи цветя.



 По-специални са поканите, написани върху стъкло, което можеш да пазиш като сувенир. Те се изпращат на гостите в красиво завършена кутия с панделка.  Порцелановите чаши са украсени със закачливи надписи „ Кум фантазия “ и „ Най-добрата кума “. 

Най-сладкият щанд е на сладкарницата на Гранд хотела, а Десислава Пашева, основен сладкар, е един от най-приветливите участници в ревюто.



Кандидат – младоженците се редят да се срещнат с голям подбор на торти, сладки, соленки и пити, както и да ги опитат. Предлагаме типичен предписания и новите с по-леки кремове, най-вече млечни и с плодове, изяснява Десислава.  Вече 20 години работи в хотела, тук  си е карала и стажа като ученичка. Към сладкарството  я е пристрастила баба й. 

Чудомира Пинджева, шеф на общинското дружество „ Радостни обреди “, и Донка Налбантова от „ Старинен Пловдив “ са в подготвеност да изясняват на бъдещите младоженците какви документи са нужни за подписване на цивилен брак и по какъв начин се провежда ритуалът на такива сантиментални дестинации като Римския стадион и Римския конгрес, къщите в Стария град, Цар Симеоновата градина. 



Популярните места за подписване на брак или по този начин наречените изнесени сватби ще се демонстрират  на следващия ден от 15, 50 часа отново по време на лекция на ревюто, каквато имаше и през днешния ден.  В Балабанова къща наем за брачен обред коства 300 лв.. 

Влюбените  предпочитат за тях да звучи „ Менделсон “ напролет и летните месеци, а още занапред записват претенденти за фестивала „ Море от обич “, който по традиция се организира през септември. 













Снимки от Наташа Манева

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР