Невероятни кадри се появиха в мрежата.Козел и петел спасиха кокошка

...
Невероятни кадри се появиха в мрежата.Козел и петел спасиха кокошка
Коментари Харесай

Петел и козел спасиха кокошка от хищен ястреб

Невероятни фрагменти се появиха в мрежата.

Козел и петел избавиха кокошка от нахлуване на ястреб във плантация в нидерландската провинция Гелдерланд, оповестява New York Post, цитира Блиц.

В началото на септември 59-годишният фермер Яп Битс чува шумове в двора си за добитък. Оказало се, че ястреб е нападнал кокошка. Моментът е сниман на видеозапис от охранителна камера.

На фрагментите се вижда по какъв начин ястребът се спуска към жертвата и я сграбчва. Перата на кокошката се разпръскват във всички направления.

Петелът незабавно се втурва да избавя кокошката. Козел на име Бруин също се впуска в битката. Той се доближава до ястреба и се пробва да го изплаши. В последна сметка козелът и петелът избавят кокошката, а ястребът отлита с празни лапи.

В резултат на случая кокошката е получила леки пострадвания. Според Битс, другите животни от фермата са се обединили към нея, с цел да може тя да се възвърне изцяло.

" Бях толкоз горделив, че петелът и козелът се втурнаха да пазят нашата кокошка. С огромно облекчение видях, че тя е оживяла " споделил е мъжът.

Холандецът е отбелязал, че това не е първият случай, в който жителите на фермата претърпяват сходна драма. Други кози и пуйки към този момент били спасявали кокошките му от хищници.

Записът на случая се популяризира в обществените мрежи и има повече от половин милион гледания. Потребителите го съпоставят с класическите анимационни филми на Disney.

 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР