Невероятна история се разиграла в село Караискакис в Западна Гърция,

...
Невероятна история се разиграла в село Караискакис в Западна Гърция,
Коментари Харесай

Овчар удари джакпота, намери 50 000 евро в бидон

Невероятна история се разиграла в село Караискакис в Западна Гърция, където служащ в кошара след серия от съвпадения намерил 50 хиляди евро в пластмасов бидон, заяви телевизия Скай, като се базира на осведомителния портал " Пелопонисос ".

Според информацията в селото двама братя държат мини маркет. Единият от тях, без знанието на другия, бил скрил в пластмасов съд 50 хиляди евро. Между 22 и 24 декември по време на промяната си другият брат, без да подозира нищо, продал бидона на локален животновъд.

Той от своя страна, щом се прибрал, дал бидона на собствен служащ с разпореждане да го занесе на кошарата. Там служащият открил, че в пластмасовия съд има 50 хиляди евро.

Благославяйки ориста си той го блъснал на ваучър по празниците, черпил цялото село и до преди два дни съумял да похарчи 14 хиляди евро от сумата.

Междувременно първият брат открил неналичието на бидона със спестяванията си, попитал брат си и схванал какво е станало.

За благополучие в магазина имало охранителни камери, благодарение на които било открито на кого е продаден бидонът. Полицията разкрила купувача му, който ги насочил към служащия, на който го дал. У него били открити 36 хиляди евро, които били върнати на притежателя им. Не е ясно обаче по какъв начин ще бъде организиран въпросът с изхарчените 14 хиляди.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР