Невероятен скандал се вихри в САЩ, но повлече и Русия,

...
Невероятен скандал се вихри в САЩ, но повлече и Русия,
Коментари Харесай

Отвличане на вниманието?! Байдън нареди арест на Путин, за да скрие семейни афери за милиони (Всичко за скандала)

Невероятен скандал се вихри в Съединени американски щати, само че повлече и Русия, а резултатът може да ескалира в интернационален спор, който да заплаши сигурността на половин Европа. Джо Байдън обществено разгласи, че поддържа заповедта за арест на Владимир Путин, който е упрекнат за военни закононарушения против човечеството. Заповедта е издадена от интернационалния съд в Хага и съгласно нея, в случай че президентът на Русия стъпи на територията на някоя от страните — членки, които признават Римския закон, ще би трябвало да бъде арестуван и задържан. А по-късно предаден в Хага, с цел да бъде съден персонално. Акт, който беше отритнат от страна на Русия, която съобщи, че не признава интернационалния углавен съд като институция и не приема решенията му..

Официално самодейността е на съдиите от трибунала, които упрекват Путин, че отвлича деца от сиропиталища в Украйна и ги предава на съветски фамилии зад граница. Зад този акт обаче прозира дългата ръка на Съединени американски щати и обезвереният опит на Джо Байдън да отвлече вниманието от абсурда против себе си.

Сн. Конгресът на Съединени американски щати

Президентът на Съединени американски щати съобщи, че никой от фамилията му не е получавал пари от китайски компании, макар че следствие на републиканците от горната камара сподели, че синът му Хънтър Байдън, Бо Байдън и снаха му Холи са получавали близо 1 милион $ в китайска валута поради покупко-продажби с китайците, по време на предизборната акция на Байдън. Също по този начин се твърди, че той е получил финансиране от Пекин, което президентът отхвърля. Смята се, че брачната половинка му Джил евентуално също е била финансирана. Това провокира необикновен скандал, само че той бе помрачен от изказването на Байдън, че поддържа ареста на Владимир Путин за военни закононарушения и счита, че той би трябвало да бъде сбъднат.

Изказването мина тънката граница на безмълвно самообладание сред двете страни...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР