Неведомни са пътищата на любовта и ни срещат с хора,

...
Неведомни са пътищата на любовта и ни срещат с хора,
Коментари Харесай

Никога няма да повярвате, но от тези зодии ще станат невероятни двойки!

Неведомни са пътищата на любовта и ни срещат с хора, които не чакаме! В тази публикация подбрахме за вас комбинации от  , които на пръв взор наподобяват несъвместими дружно, само че в действителност биха имали страхотна любовна връзка. 
Овен и Дева
Огнените и бързи Овни и бавните и спокойни Телци не би трябвало да бъдат добра композиция. Но дружно те съумяват да се балансират и работят добре – Овните вкарват импулсивността, а Телците чувствеността.
Телец и Близнаци
Спокойните Телци и отзивчивите Близнаци имат повече общи неща, в сравнение с наподобява в профил. Близнаци внасят еластичност в обичайното мислене на Телците, а Телците – непоклатимост.
Близнаци и Близнаци
Двама Близнаци дружно в никакъв случай няма да си доскучаят. Та те имат толкоз доста за шерване и домът им постоянно ще е цялостен с хора, книги и планове.
Рак и Водолей
Водолеите съумяват да вкарат вяра и нови хрумвания на песимистичния Рак, а Ракът съумява да въодушеви и учи Водолея да икономисва, внимава и сортира повече.
Лъв и Везни
Кралска двойка, която обича лукса и хубавите неща в живота. В същото време са великодушни и благи хора.
Дева и Скорпион
Една мощно интимна връзка. И двете  са чувствителни, лоялни и откровени.
Везни и Рак
Романтична композиция, в която страсти и разсъдък се сблъскват да работят дружно. И двата знака обичат хубостта, хармонията и положителните връзки.
Скорпион и Овен
Двойката, която ще завладее света! И двете  са амбициозни, целеустремени, буйни и упорити.
Стрелец и Риби
Екстровертни пътешественици и срамежливи мечтатели теоретично е като да смесваш вода и олио. Но в реалност те си дават ужасно доста независимост, пространство, почитание, почтеност и поддръжка.
Козирог и Стрелец
Стрелците оферират новости, пътувания и прекарвания да оцветят живота на Козирозите, а Козирозите им дават непоклатимост, уют, цел и упоритост.
Водолей и Везни
Двойка, която обича света и светът ги обича. Водолеите ще срещнат Везните с всичките си разностранни другари и те ще бъдат очарователни, занимателни и толерантни към всички. Везните ще учат Водолеите по какъв начин да бъдат малко по-тактични и дипломатични.
Риби и Овен
Зодии, които са импулсивни, прочувствени и подготвени на всевъзможни провокации и креативност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР