Невъзможността да се случи правителство, е шамар за ГЕРБ, ПП

...
Невъзможността да се случи правителство, е шамар за ГЕРБ, ПП
Коментари Харесай

Петър Чолаков: Провалът да се състави правителство налива вода в мелницата на Костадинов

Невъзможността да се случи държавно управление, е пестник за ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България и наливат вода в мелницата на Костадин Костадинов. Това сподели в студиото на Нова ТВ политологът Петър Чолаков.

По думите му обстановката е песимистична във връзка с възможностите за случването на постоянно държавно управление. И ненапълно това е обвързвано с поддръжката на Възраждане на изборите, което нямаше задоволително висок резултат, с цел да сплоти Демократична България, Политическа партия и ГЕРБ на евроатлантическа основа. 

Чолаков твърди, че се стопявяват проатлантическите гласоподаватели, за сметка на прокремълските. На фона на демографската картина, тъй като България е мултиетническа среда, зададе риторичен въпрос: При тази обстановка какви са пърспективите за обединения като тази на Костадинов?  

Всичко е фасада. Като стратегия най-много – да се скрепи нещо краткотрайно до локалните избори, когато да се свикат предварителни парламентарни избори в 2023 година. Това наподобява по реалистично, посоми Петър Чолаков. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР