Невъзможно е да се случи инфлация, каквато имаше по времето

...
Невъзможно е да се случи инфлация, каквато имаше по времето
Коментари Харесай

Мартин Димитров в „оПозиция“: Безумната война на Русия срещу Украйна е източник на инфлацията у нас

Невъзможно е да се случи инфлация, каквато имаше по времето на Жан Виденов. Но до момента в който продължава безумната война на Русия против Украйна инфлация ще има и никой не може да я спре. За това би трябвало да помогнем на Украйна да победи в тази война – това има значение за икономическата непоклатимост на Европа. Ние можем да омекотяваме инфлационния удар, само че никой не може да го спре.
Истинската сигурност за България, с цел да не сме на мястото на Украйна е да сме член на НАТО и Европейски Съюз. Това посочи в „ оПозиция “ шефът на икономическата комисия в Народното събрание Мартин Димитров.
Той анонсира, че са препоръчани пет антиинфлационни ограничения, които към този момент са обект на разискване в Народното събрание.

Кои са тези пет значими ограничения, с цел да бъде обуздана инфлацията?

Имат ли главния изказванията на проф. Стив Ханке и някои червени играчи, че въвеждането на еврото е рисково за България?

Има ли заплаха за валутния ръб, надценен ли е левът по отношение на еврото?

Наистина ли България към този момент е 0% подвластна от съветски газ?

Защо се бави премахването на мораториума за изследването на шистов газ?

Верни ли са изказванията на специалисти, че в неедрата на България и Румъния има големи находища на газ, само че нито изследваме нито създаваме тези залежи?

Ще бъде опроверган публично митът, че Нефтохим може да работи единствено с съветски нефт?

Ще се пристъпи ли страната към по-стриктен надзор в рафинерията, която се оказва, че не заплаща никакви налози в България от години?
Отговорите чуйте от ръководителя на икономическата комисия в Народното събрание Мартин Димитров - онлайн в „ оПозиция с Горан Благоев “, от 18 часа във Faktor.bg и през нашите канали във Фейсбук и YouTube.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР