Невъзможно е да бъдете щастливи във всички аспекти на живота.

...
Невъзможно е да бъдете щастливи във всички аспекти на живота.
Коментари Харесай

10 причини защо интелигентните жени са самотни

Невъзможно е да бъдете щастливи във всички аспекти на живота. Задължително с нещо няма да ви провърви (има пари, няма любов; има обич, родственици се намесват; има разум, няма семейство и т.н.). По някаква причина умните дами имат вяра, че безнадеждната самотност е тяхната орис. Защо интелигентните дами нямат шанс в любовта?

1. Интелект

Интелектуалците не се раждат, те стават такива. Има две категории на нежния пол - едната, разбираща правилата на взаимоотношенията със мощния пол, другaта, занимаваща се със самообучение и кариера. И в действителност, това е дисбаланс. Не постоянно положителният експерт схваща житейските проблеми.

2. Стремеж към върхови достижения

Рационално мислещите хора са склонни да се стремят към съвършенство. Това не значи да чакате този единствен мъж през целия си живот и в последна сметка да не го дочакате. Перфекционистът ще бъде в непрестанно търсене на нов блян, всякога отчаян от предходния. В последна сметка преследването на несъществуващото ще докара до отчаяние, прекалено безпокойствие и прочувствено изгаряне.

3. Стереотипно мислене

Умното не значи практично. Например, на доктрина дамата авансово програмира резултата от връзките с некултурен мъж, с друга просвета и религия, с разлика във възрастта и с доста неприятни привички. Стереотипното мислене поражда инерция и отменяне на връзките. Но всичко може да е напълно друго.

4. Липса на интерес

Ако една жена е по-умна от мъжа, надали ще имат положителни връзки. Те непрестанно ще си лазят по нервите и ще мислят от самото начало, че заслужават най-хубавото.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР