Неувяхващият секссимвол Аня Пенчева и водещият на сутрешното предаване по

...
Неувяхващият секссимвол Аня Пенчева и водещият на сутрешното предаване по
Коментари Харесай

Аня Пенчева и Сашо Кадиев бистрят клюки на обяд в лъскав ресторант

Неувяхващият секссимвол Аня Пенчева и водещият на утринното предаване по Би Ти Ви „ Преди обед ” Сашо Кадиев са освен сътрудници, само че и близки другари, научи HotArena.

Онзи ден 60-годишната звезда на Народния спектакъл и 34-годишният наследник на Катето Евро си чукнаха среща в градината на столичен ресторант, където не можеха да се надприказват. 

Аня и Сашо избраха места най-вдъното на заведението, с цел да не притеглят ненужно вниманието на останалите клиенти. Час преди този момент някогашната жена на Сашо Диков бе гостувала в предаването, с цел да опише за борбата си с тиреоидит на Хашимото. От същото заболяване на щитовидната жлеза страда и нейната дъщеря Петя Дикова, само че положението на Аня била такова, че се налагало да легне под ножа за интервенция.

В „ Преди обед ” актрисата искрено призна, че по време на интервенцията лекарите ще отстранят възлите на жлезата, а в случай че се постанова и целия орган. Алтернативните способи на лекуване не й оказали помощ и откакто усетила, че няма усъвършенстване, Пенчева решила да вземе съществени ограничения. 
След гостуването си в предаването тя изчакала Кадиев да завърши работа и се видели на четири очи, с цел да разнищят клюките в артгилдията. Двамата бяха толкоз прегладнели, че си поръчаха по една пилешка чорба с няколко филийки самун и чаша по студена бира, видяха папараците на " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР