Неутрализирането на плеймейкъра Марио Гьотце ще бъде приоритет номер 1

...
Неутрализирането на плеймейкъра Марио Гьотце ще бъде приоритет номер 1
Коментари Харесай

Николай Костов: Утре ще положим максимални усилия да елиминираме Айнтрахт Франкфурт

Неутрализирането на плеймейкъра Марио Гьотце ще бъде приоритет номер 1 на футболистите на Левски в идния мач-реванш от плейофите на Лигата на конференциите против немския Айнтрахт Франкфурт. Това съобщи треньорът на " сините " Николай Костов.

Първият дуел провокира голяма наслада в левскарската общественост, само че вечерта бе почернена от покруса. Четирима последователи изгубиха животите си в тежка злополука, прибирайки се към домовете си. Костов сервира съболезнования от целия тим към околните и роднините на жертвите от съдбовния случай.

" На първо време желая да изкажа съболезнования на околните и роднините на умрелите почитатели в злополука след първия мач ", съобщи Костов на формалната конференция преди дуела.

Левски и Айнтрахт приключиха наедно 1:1 на стадион " Васил Левски " и българският тим продължава да има вяра в класирането за груповата фаза на Лигата на конференциите.

" Първият мач ни дава съображение да имаме вяра повече в нашите благоприятни условия. Играчите осъзнаха това и се надявам на следващия ден да поставим оптимални старания не просто да изиграем добър мач, а да отстраняваме Айнтрахт Франкфурт. Емоциите от първата среща бяха доста приятни, защото играхме нелош футбол. Това ни дава по-висок дух и се усеща успокоение. Мисля, че няма да бъдем толкоз напрегнати, какъв брой бяхме в първия мач.

" Концентрирани сме и желаеме да се представим оптимално добре. Анализирахме първия мач и имахме задоволително време да се подготвим. Въпросът е по какъв начин да се оправим с фланговата игра на съперника, защото имахме съществени неприятности в София и най-много по лявото им крило. Взели сме ограничения ".

" Не е загадка за никого, че и нашата игра е основана на фланговите офанзиви и тяхното количество. Както те са взели ограничения, по този начин и ние сме го създали. Големият въпрос е по какъв начин да опазим великия Марио Гьотце. Той е на всички места, постоянно е свободен и от него излиза творчеството в тима на Айнтрахт.

" Всичко влиза в проектите ни. Това са елиминации, тъй че сме подготвени и за 120 минути, и за дузпи ".

Защитникът Кристиан Димитров също съобщи, че Левски ще се бори до последната минута за успеха. В първия мач " сините " вкараха в добавеното време и хвърлиха последователите си в възторг.

" Всички 90 минути са доста значими. Видяхте в предния мач, че не се отхвърляме до последно. Това демонстрира, че сме доста мощен колектив, борим се всяка една минута и за всяка педя терен. Надявам се да го покажем и на следващия ден ", съобщи Димитров.

Реваншът сред Левски и Айнтрахт стартира на следващия ден, четвъртък, от 21:30 българско време.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР