Неуспешното тайно ухажване на Риши Сунак с нарушителя на правилата

...
Неуспешното тайно ухажване на Риши Сунак с нарушителя на правилата
Коментари Харесай

„Преценката на Риши Сунак е напълно погрешна, тъй като Доминик Къмингс иска консерваторите да загубят“

Неуспешното скрито ухажване на Риши Сунак с нарушителя на разпоредбите на Covid Доминик Къмингс беше подлото обезсърчение на прокълнатите.

Публичното оповестяване на господин Барнард Касъл няма да има „ безусловно нищо “ с неговото държавно управление, а по-късно молба за подпомагане на загадка вечеря в Северен Йоркшир заковава лъжите на неговите апологети, че този хлъзгав министър председател е кардинален или способен. Туистър Сунак се разкри като следващия нищожен претендент на торите, който ще каже всичко, с цел да оцелее на Даунинг стрийт, двуличник с политическия морал на сваления Борис Джонсън.

Неблагонадеждна разрушителна топка Къмингс, предпочитащ да види консерваторите загубата и успеха на Лейбъристите е черешката на тортата, което ни демонстрира още по-ясно, че преценката на Сунак е съдбовно неправилна.

Унизителният отвод от варварин, за който се твърди, че демонстрира прозрения, толкоз неприятни, колкото и зрението му, блестящо акцентира затрудненото състояние на министър-председател, жертван на проваляне,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР