Неудобните въпроси се оказа нежелани за фолк певицата Емануела, а

...
Неудобните въпроси се оказа нежелани за фолк певицата Емануела, а
Коментари Харесай

Как посмя! Емануела заби звучен шамар на нахална репортерка ...

Неудобните въпроси се оказа нежелани за фолк певицата Емануела, а напористите кореспонденти могат и пердах да ядат от нея, в случай че се осмелят да нахалстват. Звезданата кореспондентка и успена Тик Ток звезда Стела Павлова усети какъв брой мощна е ръката на певицата, откакто получи гласовит пестник. 

На последното присъединяване на Емануела в столичен клуб Стела я приклещи с доста неуместен въпрос, само че всичко завърши с доста гласовит пестник, а в мрежата се появи запис от случката. 

По традиция Стела прави къси и занимателни клипчета с гост-изпълнителите на клуба, само че мина всевъзможни граници с въпроса си към Емануела. " Малък или огромен " избира Емануела - това искаше да разбере звездата от " Къщата на инфлуенсърите ". 

Няколко пъти пайнерката искаше да прескочи към идващия въпрос, само че Стелчето прояви невиждано до момента безсрамие, с което изнерви певицата и пред камерата тя й заби много гласовит пестник. 

Въпросното клипче стана вайръл и с доста лайкове в Тик-Ток и Инстаграм. Разбира се, допустимо е абсурдът сред двете дами да е артистично изигран, само че изрично можем да заключим, че сносно им се е получило. Но Стела да внимава повече, че другият път може и пестник в лицето да получи, написа show.blitz.bg.



 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР