Неудобните артефакти: Сферите Клерксдорп на 2,8 милиарда години …В мина

...
Неудобните артефакти: Сферите Клерксдорп на 2,8 милиарда години …В мина
Коментари Харесай

Неудобните артефакти: Сферите Клерксдорп на 2,8 милиарда години

Неудобните артефакти: Сферите Клерксдорп на 2,8 милиарда години …В мина в Южна Африка са открити сферични артефакти на милиарди години и от този момент те озадачават научния свят и ловците на мистерии.Каква е задачата на тези неуместни артефакти? И кои са техните основатели?Исторически доказателства за антични напреднали цивилизации са намирани повече от 4500 години обратно, до времето на шумерите, живеещи в антична Месопотамия. Този интервал от време акцентира многото вероятни пропуски в учебниците по история.Война се води от незапомнени времена и тя играе решаваща роля в разрушаването или скриването на следи от антични култури.


 1 3 - Неудобните артефакти: Сферите Клерксдорп на 2,8 милиарда години
За благополучие, най-новата технология за лазерно сканиране разкрива многочислени артефакти от остарели времена, които потвърждават, че нашите предшественици са имали напреднали показа за доста неща, противоположни на това, което сега свидетелстващата история желае да имаме вяра.Едно от доказателствата за изключителни антични достижения е сбирка от артефакти, открити навътре в южноафриканска мина. Обектите са поредност от разнообразни железни сфери с безпрепятствено покритие, концентрични канали по обиколката и междинен диаметър 2,5 см.Вероятно най-интригуващият аспект е тяхната възраст, датирана преди към 2,8 милиарда години.Според откривателите, така наречен Сфери Клерксдорп са доказателство за антична раса с напреднали софтуерни благоприятни условия, която е могла да сътвори съвършени сфери благодарение на комплицирани устройства, евентуално посредством формоване. Би било съвсем невероятно без характерни принадлежности актуален ваятел да възпроизведе такива съвършено кръгли камъни.Част от тези загадъчни сфери се съхраняват в Музея на Клерксдорп, Южна Африка.Уредникът на музея – Роелф Маркс, споделя:„ Сферите са цялостна мистерия. Те наподобяват основани от индивида, само че по това време в историята на Земята, не е съществувал образован живот. Те не са нещо, което съм виждал до момента.Открити са в пирофилит, който се добива в Южна Африка. Пирофилитът е много мек минерал, 3 по Скалата на неотстъпчивост на Моос и е формиран посредством утаяване преди към 2,8 милиарда години.Но сферите, които имат влакнеста конструкция отвътре с черупка към нея, са доста твърди и не могат да бъдат надраскани даже със стомана. “Сферите Клерксдорп имат друга материална консистенция от пирофилита, от който са извлечени, което е намек за вероятната им изкуствена природа, а не резултат от естествено събитие.Тези завладяващи аспекти карат изследващите сферите да се чудят дали не са създадени от от дълго време забравена цивилизация.Със кълбовиден дизайн и цветове, вариращи сред тъмносин, лешников и кестен, тези озадачаващи артефакти наподобява съдържат повече въпроси, в сравнение с отговори.Използвани ли са в някакъв античен обред? Или по-скоро дребният им размер и съвсем безупречно осъществяване демонстрират, че са употребявани като орнаменти или декоративни аксесоари за тяло от просвета преди 2,8 милиарда години?Четете още: Неудобните артефакти: антични черепи с дупки от куршумиДруг незабравим факт, оголен при проучването, е крайният им баланс. Заинтригуван от това, господин Хънд от Питерсбърг, Южна Африка, който също има сходен обект от друга мина покрай Отосдал, изпраща питане дружно с материалните доказателства, които има, до Калифорнийския галактически институт в Калифорнийския университет, откъдето Хънд получава смущаващи вести.

 Сфера, открита до Отосдал
Сфера, открита до ОтосдалСлед като получава резултатите, Хънд споделя:„ Оказва се, че салдото е толкоз добър, че надвишава границата на тяхната измервателна технология, а това са хората, които вършат жирокомпаси за НАСА. Те са уравновесени в границите на 100 хиляди инча от безспорното съвършенство. “Според откривателите, работещи в НАСА, никоя модерна технология не би могла да възпроизведе нещо толкоз тънко уравновесено, в случай че процесът не се реализира при нулева гравитация или в Космоса.Хънд отбелязва всички особености във връзка с Сферите Клерксдорп, както и гледни точки, споделени от други откриватели и учени, с които той ги е обсъждал, в писмо, което за известно време е изложено в Музея в Южна Африка.В писмото написа:„ Бях заинтересован от формата на сферите, жлебовете към средата и обстоятелството, че те са твърди като стомана, до момента в който материалът – пирофилит, в който са открити, е мек като варовик, единствено на 3 по скалата на Моос.

 3 1 - Неудобните артефакти: Сферите Клерксдорп на 2,8 милиарда години
Те се разграничават по мярка от 30 до 50 мм в диаметър и имат съвършено концентрични канали към центъра, като че ли са формовани. Вътре, в твърдата обвивка някои имат гъбесто вещество, до момента в който в други – наподобява на въглен.Сферите са открити преди няколко десетилетия и от този момент са спечелили огромна популярност. Те стават цел на магьосници, които ги търсят поради хипотетичните им вълшебен качества. Дори един маг краде няколко сфери от музея, с цел да усъвършенства своите ритуали и вълшебен сили. Откраднатите сфери в никакъв случай не са върнати.След неизмеримия интервал от време, през който Сферите Клерксдорп са подложени на разнообразни сили в земната кора, предназначението им става неразбираемо и хипотетичните им вълшебен свойства са сложени под въпрос. Независимо от това, странността на тези неуместни артефакти не може да се отхвърли и ролята, която те биха могли да играят за нашите извънредно антични предшественици. “Повече от 200 такива сфери са открити в сребърната мина Уондърстоун в Южна Африка. Регион, където неотдавна са извадени следи от незнайни до момента култури. Сплавта, употребена за покриване на сферите, е направена от никел и стомана, състав, който не се среща естествено.Някои имат черупки с дебелина към 6 мм, и когато се разделят на половина, се разкрива незнайно вещество, което се разпада на частици при първия контакт с въздуха.С толкоз доста загадки, Сферите Клерксдорп карат някои търсещи истината откриватели да се запитат дали може да са свързани или употребявани от Анунаките, за които се счита, че са основали минно оборудване тъкмо в равнините на Южна Африка преди повече от 200 000 години. Но, артефактите са датирани с доста по-късна дата, до време, в което даже въображението ни не може да се разпростре.

 4 - Неудобните артефакти: Сферите Клерксдорп на 2,8 милиарда години
Имайки поради това, допустимо е някои исторически обстоятелства да са тълкувани неправилно от актуалната просвета и елементи от пъзела най-сетне стартират да допълват главната картина, която наподобява много предизвикателна за откритата парадигма.Въпреки, че времето е оказало своето въздействие върху тези необикновени артефакти, това не е задоволително, с цел да спре човешкото любознание да им припише възвишен генезис и приложимост.Едно остава несъмнено – техните антични основатели, които и да са те, са имали напреднали показа и техники, които надалеч надвишават научната интерпретация, приписвана от актуалния човек.Какъвто и да е казусът, Сферите Клерксдорп остават една от тези мистерии, които са извънредно сложни за схващане …Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР