Netflix току-що добави три нови смартфона към списъка с устройства,

...
Netflix току-що добави три нови смартфона към списъка с устройства,
Коментари Харесай

Три нови модела на Sony и Huawei получават HDR поддръжка за Netflix

Netflix преди малко добави три нови смарт телефона към листата с устройства, които поддържат HDR услугата на компанията: Sony Xperia XZ2, Huawei Mate 10 Pro и Huawei P20. Имайте поради обаче, че даже в случай че притежавате един от единадесетте смарт телефона, които имат поддръжка на Netflix HDR, ще ви е нужна версията на Netflix 5.0 (или по-нова), с цел да се възползвате.Ето листата с смарт телефони и таблети, които понастоящем имат поддръжка на Netflix HDR според формалния уебсайт на стрийминг компанията: Huawei Mate 10 Pro, Huawei P20, LG V30, LG G6, Razer Phone, Samsung Galaxy Note 8, Samsung Galaxy Tab S3, Samsung Galaxy S9, Sony Xperia XZ Premium, Sony Xperia XZ1 и Sony Xperia XZ2.
Списъкът се чака да бъде обновен с нови модели в бъдеще, тъй че в случай че не притежавате едно от устройствата нагоре, имате късмет и вашето да получи поддръжка от Netflix HDR. Очевидно е малко евентуално всички устройства от междинния клас да получат поддръжка на HDR, само че до момента в който употребявате флагман , към момента сте в играта.

Можете да изтеглите най-новото приложение на Netflix през Гугъл Play Store. Също по този начин уверете се, че устройството ви работи с най-новия фърмуер за възпроизвеждане на HDR, с цел да работи вярно. Освен това ви би трябвало и UHD абонамент, с цел да гледате HDR наличие.

Ако отговаряте на всички условия, ще видите HDR иконка до всеки поддържан филм или сериал в каталога.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР