Netflix премахна основния си план в САЩ и Обединеното кралство,

...
Netflix премахна основния си план в САЩ и Обединеното кралство,
Коментари Харесай

Netflix отново променя абонаментните си планове

Netflix отстрани главния си проект в Съединени американски щати и Обединеното кралство, в който потребителите могат да гледат излъчвания и филми без реклами, защото компанията се пробва да притегли повече клиенти към своето поддържано от реклами равнище.

Компанията оповестява, че главният проект от $9.99 на месец към този момент няма да бъде наличен за нови или наново включили се членове. Потребителите, които към този момент са в проекта, могат да продължат да го употребяват, до момента в който не трансформират проектите или не анулират акаунта си.

Пионерът в стрийминг услугата пусна алтернатива за 7 $ на месец с реклами през ноември предходната година на 12 пазара, в това число Съединени американски щати, като опция на проекти без реклами. Той беше предопределен да притегли повече клиенти и да добави нов поток от доходи, защото конкуренцията за онлайн фенове се ускори.

Netflix също по този начин предприе ограничения против шерването на пароли от семействата през май и принуди потребителите, които споделят акаунт отвън един и същи дом, да заплащат спомагателна такса, което на собствен ред накара голям брой консуматори да се записват за по-евтината база от рекламни равнища.

„ Очакваме, че най-важният аспект от репресиите на Netflix против шерването на пароли ще бъде катализаторът, който основава, с цел да притегли повече консуматори към своята рекламна база от $6.99, което на собствен ред генерира по-високи доходи от реклама “, споделиха анализаторите на Macquarie, написа Reuters.

През май компанията сподели, че равнището, поддържано от реклами, е достигнало близо 5 милиона дейни консуматори на месец, което акцентира обсега на нейното програмиране пред евентуалните рекламодатели.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР