Netflix е едно необятно море, в което човек може да

...
Netflix е едно необятно море, в което човек може да
Коментари Харесай

Топ 5 на най-странните предавания в Netflix


Netflix е едно широко море, в което човек може да загуби часове, до момента в който избере какво да гледа. Признаваме, че платформата е супер и има доста положителни попадения, само че има и излъчвания, за които си споделяме: „ Как изобщо им е хрумнало сходно нещо? “ Каналът Vbox7 изброява пет от най-странните.

1.Is it cake?
                             

Може би се сещате за тези клипчета в TikTok, в които всичко е направено от торта, само че в същото време е супер реалистично. Именно в това се състои концепцията на Is it cake?. Любители готвачи се впускат в луда конкуренция, а задачата е да основат торти, които оптимално да наподобяват на движимости от нашето всекидневие – чанти, купи, джънк фууд и така нататък Целта е журито да бъде заблудено и да даде неверен отговор на въпроса: Is it cake? (Торта ли е това?). Резултатите несъмнено са УАУ! 

2. Sexy Beasts

Ако си мислите, че сте видели много неуместни риалити формати, то дано ви разкажем за този. Sexy Beast в превод „ Красиви зверове “ е формат за запознанства.

Същината обаче идва от метода, по който хората отиват на срещи. Те са облечени и гримирани с нелепи костюми на зверове, с цел да могат да опознаят индивида под обвивката. 
                             

3. Floor is lava
                             

Това предаване доста тъкмо дава отговор на заглавието си. „ Подът е лава “ е известна детска игра, в която се минават разнообразни трудности, без да се стъпва на пода, тъй като той е „ лава “. На същия принцип е построено предаването, в което хора се пробват да минават през разнообразни трудности без да допират пода. 

4. How to build a sex room
                             

How to build a sex room е едно от най-скорошните шоута на Netflix. В него Мелани Роуз е интериорен дизайнер, който няма да ви даде препоръки за хола ви, само че ще ви помогне да си изградите стая за секс. В шоуто се показват разнообразни двойки, които желаят да основат стая за удоволствия в дома си, а Мелани Роуз им оказва помощ съгласно техните желания. 

5. Old enough!

Old enough! е японско риалити шоу, което се излъчва за пръв път през далечната 1991г. В концепцията на това предаване лежи концепцията да забележим по какъв начин ще се оправят дребни деца в обстановки, в които възрастните попадат всекидневно. Най-абсурдното е, че децата са в действителност доста дребни – от 2 до 4-годишни. Шоуто наблюдава по какъв начин децата пазарят, доставят на поръчки и др. 
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР