Нетера за пореден път е призната за един от Най-видните

...
Нетера за пореден път е призната за един от Най-видните
Коментари Харесай

Нетера е сред ключовите дейта център инвеститори в Европа

Нетера за следващ път е приета за един от „ Най-видните вложители в дейта центрове в Европа “ и е единствената българска компания в паралелно с имена като Amazon Web Services, Фейсбук (Meta), Equinix, Гугъл, Microsoft, NTT Global Data Centers, Orange Business Services и други

Класацията е част от изследване на консултантската компания, озаглавено „ Европейският пазар за създаване на центрове за данни – вероятности и прогноза за промишлеността 2023-2028 година “.

С близо 30-годишнния си опит на международния телекомуникационен пазар Нетера е приближен снабдител на дейта център решения и световна съгласуваност както за най-големите международни компании, по този начин и за дребния и междинен бизнес.

Компанията има 4 дейта центъра, в които дава на клиентите си първокласна колокация, бърза и сигурна съгласуваност, енергийно-ефективни системи за изстудяване, опция да наемат инсталация и сървъри и поддръжка от професионален екип 24*7.

Центровете за данни на Нетера работят под марката София дейта център -. Два от тях са в София и се намират в общ кампус. Те са построени и оборудвани в сходство с най-високите стандарти в промишлеността и свързват своите клиенти с най-големите телеком оператори в света.

SDC Столник е част от Дейта център парк Столник - най-големият дейта център и телекомуникационен хъб в Югоизточна Европа. Предлага безкрайно пространство за колокация и мощ, както и особено проектирани зали за криптомайнинг.

SDC Русе е съществена точка на наличие на BFOR - най-краткото оптично трасе сред Румъния и Турция. Със своята стратегическа локация и надеждна резервирана съгласуваност, SDC Русе е подобаваща опция за попречване на спирането на съществени бизнес процеси при бедствия и повреди.

Чрез своите центрове за данни и към този момент построената световна мрежа от над 200 точки на наличие допълнително от 65 страни, Нетера дава необятно портфолио от услуги. Компаниите се доверяват на телекома за интернационална съгласуваност, обезпечен бизнес интернет (DIA), световен пиъринг, DDoS отбрана, дейта център услуги, сървъри чартърен, облачни решения и други.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР