Нестандартна черна комедия с политически привкус влиза в киносалоните от

...
Нестандартна черна комедия с политически привкус влиза в киносалоните от
Коментари Харесай

Новият БГ филм Жълт олеандър тръгва в кината

Нестандартна черна комедия с политически привкус влиза в киносалоните от 1 април. Жълт олеандър споделя за съвършеният проект на подозрителен български политик за висок пост в Брюксел, който включва красивата му млада брачна половинка, някогашен италиански министър председател и една загадка среща в остаряла планинска вила. В сметката обаче не влизат появяването на някогашен ухажор и бездиханно тяло, които ще объркат всичко.

Черната комедия постоянно е определяна като лек за душата, тъй като се концентрира върху тематики табу, които се смятат за прекомерно съществени да бъдат разказани в подробност, само че ги показва от хумористична позиция. Премиерата на лентата бе отлагана няколко пъти поради пандемията. „ Това е третият опит, уповавам се да бъде сполучлив ", сподели изпълнителният продуцент и актриса Елени Декидис.

Тя посочи, че фотосите на кино лентата са траяли три седмици. В основната роля ще забележим комедийния артист Китодар Тодоров. Лентата е пети пълнометражен план на продуцента Николай Мутафчиев. Сценарият е дело на Димитър Стоянович. В комедията ще гледаме още Мариан Вълев, Стефани Ивайло и Леонид Йовчев.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР