Нестандартен подарък е поднесла Линда Петкова на съпруга си Кирил

...
Нестандартен подарък е поднесла Линда Петкова на съпруга си Кирил
Коментари Харесай

Татуировките на властта – Линда с нов туш, Корнелия с тибетски знак, Вежди с прободено сърце (СНИМКА)

Нестандартен подарък е поднесла Линда Петкова на брачна половинка си Кирил за празника на влюбените. В навечерието на Свети Валентин майсторката на сладкиши си направила чисто нова татуировка на закътано място по тялото си. С придобивката тя се похвали пред приятелите в обществените мрежи, като написа, че е посетила татуист и е имала „ страховит ден “, предава Ретро.

Линда се доверила на експерти в занаята в известно столично студио, намиращо се в центъра на София на ул. „ Цар Асен “. Канадката обаче не благоволи да покаже мастилената рисунка, нито пък да разкрие какво символизира тя. Татуировката не е първата за синеоката русокоска, а всички до момента били отдадени на хора и събития, свързани с нейния персонален живот.

Дотук Линда е нашарила разнообразни елементи от тялото си на най-малко 5 места. Ексцентричните ѝ татуировки разбуниха духовете още след възкачването на Петков на министърпредседателското кресло, тъй като за пръв път България се снабди с премиерша чужденка, освен това татуирана.

 Татуировките на властта - Линда с нов туш, Корнелия с тибетски знак, Вежди с прободено сърце (СНИМКА)

На гърба си Линда има изображения на три летящи лястовици, отдадени на трите ѝ щерки от Кирил – Ванеса, Ема и Анна. Всъщност това е и нейната първа татуировка, която отключила пристрастеността ѝ към мъчителното изкуство. Цялото ляво рамо на Петкова пък е нашарено с плетеница от едри цветя. На деколтето ѝ се кипри пърхаща пеперуда, а най-пикантната ѝ татуировка е сред бюста. Тя съставлява индийска мандала, символизираща живота. Видна е само, когато канадката е по долни дрехи или бански, само че такива фотоси из профилите ѝ в обществените мрежи има в обилие. Този път някогашната премиерша заложила на млада и надарена дама, при която редица известни персони вървят да шарят телата си.

Самият Кирил Петков не е последовател на мастилените изображения и няма такива, само че модата на татуировките не е прескочила други български политици. Лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова крие на дясната си ръка мистериозен тибетски знак. Вежди Рашидов носи сърце, прободено от стрела, още от юношеските си години, а неотдавна изключеният от Българска социалистическа партия някогашен народен представител Явор Божанков пък си татуира черна овца.

Още от Лайфстайл

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР