Неслучайно инфлуенсърите се наричат така. Идеята е да влияят на

...
Неслучайно инфлуенсърите се наричат така. Идеята е да влияят на
Коментари Харесай

Защо арестуваха индийски инфлуенсър

Неслучайно инфлуенсърите се назовават по този начин. Идеята е да въздействат на почитателите си, само че сякаш специалността им към момента не предстои на сериозен надзор.
 Twitch, Asian Andy и спящият инфлуенсър, който събра 16 хиляди $ за седем часа
Да изкарваш повече пари със затворени очи

В интернет всичко е допустимо

Явно на това е разчитал и индиецът Ирфан Хан, по-известен като Iffy Khan в Instagram и YouTube. Защото сега лежи на топло поради видео, в което инсценира гибелта си. А повода за подправено самоубийство е несподелена обич.

Вероятно някой по-активен в интернет служител на реда е попаднал на записа и в този момент 28-годишният юноша е упрекнат по няколко точки от Индийския углавен кодекс. Включително и според Закона за индийските железници, тъй като на видеото го удря трен, в резултат на което той умира.

Ирфан Хан ще бъде съден за действие, което заплашва освен неговия живот, само че и този на другите. Както и за причина и неспазване на реда.

От VICE се свързват с инфлуенсъра и той им изяснява, че задачата на видеото е била напълно друга - да стимулира хората да не протягат ръка на живота си.

Но това не излиза наяве от фрагментите, тъй като управляващите го арестували, преди да качи последните записи. В тях той се разсънва от съня си, откакто преди този момент сякаш го е блъснал трен, и вижда родителите си.

Въпросните стряскащи фрагменти са изтрити, несъмнено. Но мощно се надяваме новината за ареста на Ирфан Хан да спре публикуването на наличие с сходен тип черен комизъм. Все отново видеото му е изгледано от над 300 000 души в интернет.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР