Несломима, недостижима, неудържима - такава е Мария Шарапова.Още на 17

...
Несломима, недостижима, неудържима - такава е Мария Шарапова.Още на 17
Коментари Харесай

Мария Шарапова: Проверих в интернет дали Григор е пълнолетен

Несломима, недостижима, неудържима - такава е Мария Шарапова.

Още на 17 година тя става първенец и през днешния ден, тринайсет години по-късно, към момента се бори да резервира мястото си измежду най-хубавите в тениса. Шарапова впечатлява с упоритостта си постоянно да се завръща - след неуспехи, след контузии, след допинг кавги.

Освен това съумява и да изненадва. Докато мнозина недоброжелатели чакаха да потъне в давност, тя освен още веднъж стартира да печели трофеи, само че и написа вълнуваща биография.

В Неудържима: моят живот до момента Мария откровено приказва за компликациите, за успехите, за тестванията, за насладите. Разбира се, не пропуща да спомене и любовта. Обръщайки се обратно, тя си спомня с топли усеща за Григор Димитров:

"Гледах го по какъв начин се изкачва в ранглистата. Как сменя евтините хотели край автомагистралата в Мадрид - тези, които даже плъховете заобикалят, с апартамент в Четири сезона в Париж и Карлайл в Ню Йорк. Гледах го по какъв начин пораства от хлапе, което не искаше да заплати в допълнение за първа класа, когато пътува до Австралия, до мъж, който се движи с частния аероплан на новия си другар милиардер.

След един от мачовете ми в Брисбън подари бели ризки с якички на всички членове на екипа ми, дружно с записка, в която пишеше, че мечтае един ден и той да има подобен екип. И на първо място сред нас да завърши, към този момент имаше подобен екип. Гледах го по какъв начин се трансформира в независим човек, който самичък взема решенията си, по какъв начин се трансформира в мъж. "
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР