Неслихан Атагюл от малка има една мечта, която преследва неотклонно

...
Неслихан Атагюл от малка има една мечта, която преследва неотклонно
Коментари Харесай

Звездата Неслихан Атагюл за киното и любовта на живота ѝ

Неслихан Атагюл от дребна има една фантазия, която преследва праволинейно – да стане същинска кино звезда. Днес тя е единствено на 25 години, а към този момент е на върха на кариерата си в южната ни съседка – геният ѝ изгрява още на 14-годишна възраст с ролята на Дениз в извънредно известния сериал "Листопад ".

ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА ДНЕС НЕСЛИХАН АТАГЮЛ

Следва поредност от участия в реклами и скоро тя попада в полезрението на някои от известните режисьори. Друга огромна нейна фантазия е някой ден да играе във филм на Алмодовар.

Силното ѝ екранно наличие се откроява и в поредици като "Двете лица на Истанбул ". Именно на снимачната площадка на извънредно известния сериал тя среща бъдещия си брачен партньор – Кадир Догулу.

Двамата се трансформират в звездната двойка на турското кино и единствено три години след първата им среща подписват брак през юли 2016 година. "Постигнах триумфи, омъжих се. Засега всичко върви добре. Надявам се по този начин да продължи ", споделя Неслихан в изявление за "Хабертюрк ".

След сватбата и обилната гала влюбените Неслихан и Кадир се отдават на сантиментална почивка на Малдивите, като и до през днешния ден светлините на прожекторите не стопират да наблюдават всеки техен ход. "Ние двамата доста обичаме да се забавляваме. Наистина, имаше планувана стратегия на сватбата, само че танците бяха спонтанни ", споделя още тя.

Неслихан Атагюл взема решение да стане актриса, когато е единствено на осем години, до момента в който гледа един от нашумелите турски филми. Успява да убеди татко си, който по етнически генезис принадлежи към известните с консервативността си черкези, да поддържа нейното решение. На 13 години Неслихан връчва на майка си, която е от Беларус, номера на кастингова организация, открита от самата нея посредством информации по телефона, с молба да я записва там. И това бележи пътя ѝ към екрана.

Първата ѝ роля в игралния филм "Първа обич " ѝ носи премията за млада вяра на филмовия фестивал "Златният пашкул ". Пет години по-късно тя получава още веднъж същото отличие за ролята си в различен игрален филм – "Чистилище ", с който получава още три наградата, в това число от влиятелните интернационалните кино фестивали в Москва и Токио.



Междувременно телевизионната кариера на Неслихан Атагюл също върви нагоре. Една от функциите, с които за следващ път печели сърцата на феновете, е на героинята ѝ в хитовия сериал "Черна обич ". "В работата си съм дисциплинирана. Но като Неслихан се оставям на течението ", споделя тя за основната си героиня в сериала.

Екранната химия сред нея и основния артист Бурак Йозчивит освен трансформира "Черна обич " в една от най-успешните турски поредици, само че и носи номинация за най-престижните телевизионни награди Emmу.

Номинацията е в категория "Теленовела ", а огромните спечелили ще бъдат оповестени в деня на премиерата на "Черна обич " – на 20 ноември от 21.00 ч. по DIEMA FAMILY.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР