Несигурността при мъжете е напълно реална, когато има разминаване между

...
Несигурността при мъжете е напълно реална, когато има разминаване между
Коментари Харесай

Вижте 4 трика как пенисът ви да изглежда по-голям

Несигурността при мъжете е изцяло действителна, когато има разминаване сред това, което те считат, че дамите желаят и това, което те в действителност желаят.
Но това че някой има огромен пенис, не го трансформира автоматизирано в добър ухажор.
Уролог предлага няколко метода, които могат да ви оказват помощ да извършите по този начин, че пенисът ви да наподобява по-голям. Ето какви са те:

Обезкосмяване
Тази стъпка наподобява незначителна като всички други дребни неща, само че в действителност има голямо значение. Урологът Рена Малик, която приказва по тематиката в един от своите видеоклипове в Youtube, тя споделя, че буйното окосмяване прикрива забележителна част от пениса ви. Така че се обръснете, с цел да наподобява по-дълъг.

Остлабване
Тъй като човек наддава на тегло, той също натрупва несъмнено количество тегло към таза зад срамната кост и перинеалната област. Рена Малик изяснява по какъв начин наддаването на тегло към тази област при мъжете може да направи пениса да наподобява по-малък. Добър метод за битка с това би бил постоянните извършения, които оказват помощ и за цялостното здраве на индивида.

Редовни ерекции
Мислете за пениса като за всеки различен мускул в тялото ти, който губи разтегливост, незабавно щом спрете да работите с него. Наличието на постоянни и твърди ерекции значи, че има здрав и непрекъснат кръвен поток към тъканта на пениса и когато това спре, понижава количеството О2, което отива в тази област. Ето за какво е значимо да продължите да получавате ерекция, с цел да поддържате еластичността на пениса си.

Намаляване на напрежението
Рена Малик споделя в своето видео: " Гладките мускули на пениса са под това, което назоваваме " надзор на адреналина " и това значи, че когато имате висок адреналин, сякаш сте уплашени или тревожни, мускулите ви ще се свият, причинявайки контракция на пениса. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР