Нещо се очаква да се случи след броени минути в

...
Нещо се очаква да се случи след броени минути в
Коментари Харесай

Напрежението между Хилда и Яна Маринова расте в Капките

Нещо се чака да се случи след броени минути в ефира на " Капките " по Нова тв.

За феновете става все по-ясно, че сред Яна Маринова и Хилда Казасян има някакво напрежение, което няма по какъв начин да не е експлодира.

Къде действителни, къде режисирани, споровете в тазгодишния сезон на хитовото шоу за фалшификати " Като две капки вода " са повече от любопитни. Особено този, който се обрисува сред Хилда Казасян и Яна Маринова, и е интензивно коментиран в този момент от почитатели на формата в обществените мрежи.

В самото начало на шоуто избухнаха невиждани подиуми и словесни плесници сред Веселин Маринов и Димитър Рачков, който първо се сдърпаха в ефир, пък след това се сдобряваха няколко епизода. Дали нещо сходно няма да се разиграе скоро време и сред журиращата Хилда Казасян и участничката Яна Маринова?

Наскоро двете си размениха някои словесни плесници, които нямаше по какъв начин да не създадат усещане на мнозина. По отзиви от мрежата към този момент множеството нападки идват от Казасян, която е към този момент за 11-та година жури в шоуто. Отстрани наподобява, че тя къта някаква злост към актрисата, която досега е измежду най-слабо представящите се участници на сцената на предаването, написа " Блиц ".

Джаз певицата подлага на критика актрисата през цялото време на сезона, заявявайки й право в очите няколко пъти, че не може да пее. Последният укор пристигна след имитаията на Яна на Майкъл Джексън.

Видно е, че Яна постоянно приковава вниманието от сцената поради неповторимата физическа форма, в която се намира. Въпреки че е преполовила 40-те, Маринова е доста секси. Хилда Казасян пък, е единствено с 8 години по-голяма от Яна Маринова, само че напълно не наподобява по този метод, което евентуално отключва и някаква, чисто женска, ревнивост в нея. Дали това е по този начин, ще излиза наяве занапред от епизодите на шоуто.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР