Нещо се е случило в Промяната към края на деня

...
Нещо се е случило в Промяната към края на деня
Коментари Харесай

Румен Гечев: Изненадан съм от ПП, явно искат избори

„ Нещо се е случило в „ Промяната ” към края на деня през вчерашния ден, защото денем разговарях с сътрудници от партията и обсъждахме това, че Българска социалистическа партия, Политическа партия и Директива за птиците би трябвало да сме единни по време на всички договаряния ”, това съобщи депутатът от Левицата Румен Гечев във връзка коментарът на Асен Василев, че Българска социалистическа партия не е към този момент техен евентуален съдружен партньр.
Прочетете още
„ Бях сюрпризиран, това е послания, че те не желаят да се сформира държавно управление и желаят да отидем на избори. Ние ще продължим да поставяме старания, тъй като считаме, че най-важната задача на този парламент е да бъде признат Бюджет 2023, защото в противоположен случай това значи заледяване на приходите на българина ”., сподели той пред Нова телевизия.

Той разяснява и ниските цени в стола на Парламента.

„ Трябва да знаете, че битовите ни условия на работа са доста зле. Ние нямаме кабинети поради ремонт, имаме по два компютъра на 20 души. Тези цени не са толкоз ниски, колкото си мислите, защото става въпрос за социална пръчка. Със сигурност цените са по-скъпи от тези да вземем за пример в УНСС ”, сподели той.

 Според него храната не е изключително вкусна и въобще не може да се съпоставя с тази в парламентите в други европейски страни.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР