Нещо притеснително може би се случва с любимия актьор на

...
Нещо притеснително може би се случва с любимия актьор на
Коментари Харесай

Феновете на Том Ханкс притеснени за здравето му

Нещо притеснително може би се случва с обичания артист на Америка. Награденият с два Оскара Том Ханкс беше в Австралия, с цел да показа новия си филм „ Елвис “, с който играе ролята на мениджъра на музикалната легенда, само че някои наблюдателни фенове видяха, че до момента в който приказва, ръката му трепери.



В един миг се вижда, че Том Ханкс се пробва с другата ръка да задържи треперещия микрофон. Това накара феновете му да се чудят дали всичко със здравето му е наред, написа bTV.

Някои си припомниха кино лентата „ Спасяването на редови войник Райън “, в който Ханкс играе ролята на боец с посттравматичен стрес. В няколко подиуми ръката му трепери неконтролируемо, без каквато и да е забележима причина.



Какво се случва със здравето на Том Ханкс?

65-годишният артист се сблъска с много провокации през последните години. Той беше първата огромна звезда, която разкри, че има Коронавирус – тъкмо до момента в който снимаше „ Елвис “ в Австралия. Но коронавирусът не е единственото, с което му се е налагало да се оправя.

Том Ханкс от дълго време има проблеми с кръвната захар и затова би трябвало постоянно да посещава лекарския кабинет, с цел да следи какво се случва със здравето му.

Преди няколко години, след проучване, персоналният му доктор му е споделил, че към този момент има диабет вид 2. Това значи, че тялото му не създава инсулин, с цел да контролира равнищата на кръвната захар.

Заради това Том Ханкс би трябвало доста деликатно да следи тежестта си. Той към този момент не може елементарно да натрупа или смъква килограми за функции, както е правил преди.

Може би точно това е повода за треперещите ръце на Том Ханкс. Ръцете ви могат да стартират да треперят, в случай че имате прекомерно ниска кръвна захар и постоянно се следи при хора с диабет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР