Нещо повече - според очевидци Райкова дори пушела още по-активно

...
Нещо повече - според очевидци Райкова дори пушела още по-активно
Коментари Харесай

Това Е Престъпно, България Ври И Кипи! Бременната Златка Извърши Непростимото!

Нещо повече - съгласно очевидци Райкова даже пушела още по-активно в последно време, въпреки да твърдяла, че е по-малко.

Едрогърдата хубавица постоянно посягала към никотиновите папируси и най-малко към този момент, както наподобява, няма желание да се отърве от неприятния табиет в името на здравето на бебето си.

" Тютюнопушенето по време на бременност поврежда здравето както на майката, по този начин и на плода. Повечето отрови се предават на зародиша през плацентата ", разясняват експертите.

Оказа се, че персоналният гинеколог на бъдещата майка също я предизвестил за заплахите от цигарите, но тя към момента не се вслушала в съвета му.

Макар че коремът на Златка е повишен доста, тя продължавала да пътува на дълги дистанции и да кара персоналния си автомобил. Райкова не се тормозила от невнимателните водачи по пътищата и самоуверено натискала педала, написа още седмичника.

Наскоро с мъжа й Благой Георгиев се завърнаха от отмора в Гърция, като през половината път точно плеймейтката е управлявала колата.

Припомняме, че напълно до неотдавна тя криеше, че чака дете от поверие, само че към този момент не се тормози да демонстрира обилно корема си. От фотосите, които разгласява в обществената мрежа се вижда, че Райкова е в отлична форма и към този момент е качила малко килограми, макар че бременността й напредва.

Сега бъдещата майка престанала да се тормози и гордо пъчела наедрелия си стомах. Тя с неспокойствие очаквала появяването на най-малкия член от фамилията и се подготвяла за раждането.

Джизъса също се вълнувал, само че пък имал и някои паники, най-много финансови. След края на спортната си кариера Георгиев останал без сигурни приходи и в този момент се чудел по какъв начин да припечелва, с цел да поддържа висок стандарт на живот. Накрая решил да последва образеца на годеницата си и да се преквалифицира в дизайнер, като пусне на пазара своя сбирка от мъжки дрехи.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР