Нещо невиждано до този момент се случи в последното издание

...
Нещо невиждано до този момент се случи в последното издание
Коментари Харесай

Срам за племето! Нещо невиждано се случи в Игри на волята

Нещо невиждано до този миг се случи в последното издание на " Игри на волята " нощес. Във втората номинационна борба Приключенците още веднъж сграбчиха успеха и съумяха да запазят племето си цяло до идната седмица. Физическата мощ не доближи на Бойците, с цел да завоюват играта и те се озоваха на съвет за рекордния седми следващ път. Недостижимият връх не бе единствен – Ралица уточни статистиката, която гласи, че племето е било общо на 12, надалеч преди сезонът да е завършил.

На следващата колекция край огъня Бойците по традиция избраха да изпратят жена против Милена на утрешната елиминационна борба. Това още веднъж бе Кремена, която бе номинирана от съвсем цялото племе поради неточности в поредност от борби. В обект на полемика се трансформира тактиката на Елизабет да вземе Милена в Бойците, което всички считат за неточност.

От своя страна Елизабет отхвърли да показа аргументите пред съотборниците си и даже призна грешката, само че за феновете на NOVA скритите й планове не останаха загадка. Феновете на предаването чуха целия проект на нежното момиче, както във връзка с племето, по този начин и на обособените участниците.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР