Нещо необичайно се случва през последните месеци с принц Уилям

...
Нещо необичайно се случва през последните месеци с принц Уилям
Коментари Харесай

Нещо необичайно се случва между принц Уилям и Кейт Мидълтън

Нещо извънредно се случва през последните месеци с принц Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън. Това съобщи специалистът по езика на тялото Джуди Джеймс. Той разясни, е всичко е почнало след раждането на третото им дете. Но също по този начин в основата на всичко са и принц Хари и неговата бременна половинка Меган Маркъл.

„ Уилям и Кейт в никакъв случай не си позволяваха да демонстрират обвързаност на публични места. Никога не се държаха за ръце, не се прегръщаха или целуваха. А Хари и Меган постоянно го вършат. Сега обаче нещата наподобяват по различен метод, а това напряко шокира всички ”, споделя Джуди Джеймс.

„ Промяната в езика на телата им демонстрира, че те се обичат повече от всеки път. Това се дължи и на обстоятелството, че откакто роди третото им дете Кейт е по-уверена и обичана от всеки път.

„ При първата си обществена демонстрация след раждането на третото им дете Кейт бе със спираща дъха лилава рокля на Емилия Уикстед. Уилям изглеждаше мощно притеглен от половинката си. Той непрекъснато я докосваше, прегръщаше нежно през кръста и непрекъснато й пускаше закачливи любовни усмивки. Това се дължи на обстоятелството, че е благополучен със фамилията, с което жена му го е дарила. И освен. Принц Уилям е удовлетворен и от обстоятелството, че жена му още веднъж може да е до него в обществените му изяви ”, разкрива още специалистът по езика на тялото Джуди Джеймс.

Той разясни, че през последните си обществени изяви и самата Кейт наподобява по-сияеща от всеки път. „ Тя се движи по-уверено и пламенно, тъй като знае, че е добра майка и брачна половинка, която е мощно обичана и подкрепяна от мъжа до нея ”, споделя Джуди Джеймс.

„ Публичната демонстрация на обич сред тях е нещо ново. Не по този начин е ситуацията при принц Хари и бременната му половинка Меган Маркъл. Те непрекъснато се държат за ръка, прегръщат се и се целуват пред хора. От елементи и поради тях принц Уилям и Кейт взеха решение по-често да показват възприятията между тях. Каквото и да си приказваме и сред принцовете и съпругите им има конкуренция. Все отново нищо, че са от английското кралско семейство и те са хора ”’, споделя в умозаключение Джуди Джеймс,

източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР