Нещо много рядко срещано се случи в Стани богат“. Играта

...
Нещо много рядко срещано се случи в Стани богат“. Играта
Коментари Харесай

Нещо много рядко срещано се случи в Стани богат

Нещо доста рядко срещано се случи в " Стани богат “. Играта си от предходния епизод продължи Даниел Иванов. Любопитното за него е, че той е бил жокер на някогашна участничка, само че я е подвел с отговора.

Именно с това призна, че е обвързвана идеята му.

" От една страна мотивацията ми е чисто човешка, а другата е чисто финансова. Но не в себичната част, а в това, че след предаването с Рали се чухме и та ми сподели, че е желала да завоюва съответна сума, до която не е стигнала, тъй като съм я подвел. Аз в този момент ще изкарам сумата, с цел да й я дам “, сподели той.

Вчера Даниел стигна до въпрос за 2000 лв., заключвайки сумата като втора сигурна.

" Съпругата ми ми сподели, че щом употребявам един жокер, би трябвало да заключа по-късно сумата “, призна Иванов, написа " Блиц ".

С въпроса обаче се случи нещо рядко срещано.

" На кой гръцки остров се намира един от центровете на Минойската цивилизация – Кносос? “, го попита Михаил Билалов, а вариантите бяха Корфу, Родос, Кипър и Крит.

Мъжът, който управлява компания за цифров маркетинг, разкри, че няма по какъв начин да е Кипър, само че въпреки всичко не знае отговора.

Затова помоли за жокер " Помощ от публиката “.

Тук се случи нещо много рядко срещано в предаването – гласовете на феновете в студиото като проценти бяха извънредно близки – 25, 31, 20 и 24. Тук Иванов избухна в смях и се хвана за главата.

Поради тази причина участникът реши да се подсигури и с третия си жокер – " 50:50 “, целейки да си подсигурява някаква по-сериозна сума, с цел да се реваншира пред участничката, която, по думите му, е подвел.

Компютърът отстрани първите два разновидността, а Даниел избра Родос.

Това обаче се оказа неверен отговор и по този начин той си потегли с едвам 500 лв. от предаването.

Любопитното е, че при играта на идната участничка в риалитито за познания водещият Михаил Билалов реши да се пошегува.

Публиката довечера не е в добра форма, сподели той. И по този начин я тормози преди рекламния блок дали вярно се е доверила на хората в студиото.

В случая се оказа, че тогава публиката е дала правилен отговор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР