Нещо изцяло ново и супер полезно за децата стартира в

...
Нещо изцяло ново и супер полезно за децата стартира в
Коментари Харесай

Детският спортен клуб “Спортландия” стартира през октомври с първи безплатни тренировки

Нещо напълно ново и супер потребно за децата започва в Бургас! Това е “СПОРТЛАНДИЯ ” - състезателен клуб,който дава обещание пресен и динамичен метод към детския спорт, фокусиран върху заниманието, игрите и цялостното развиване.

След сполучливото образуване на програмата " Спорт за всяко бургаско дете " през предходната година и превръщането и в общинска такава, учредителите Валерия Дочева, Георги Харакчийски и Манол Тодоров осъзнават нуждата от друг тип състезателен клуб в Бургас. Вместо да се специализира в един спорт, " СПОРТЛАНДИЯ " ще предлага многообразие от действия, съсредоточени към игри и занимания, като подсигурява, че децата на възраст от 5 до 10 години ще се любуват на всеки миг от своето спортно пътешестване.

Георги Харакчийски, идеолог и съосновател на клуба, споделя:„ Ние имаме вяра, че „ СПОРТЛАНДИЯ “ запълва празнотата в Бургас, като дава спортна опция, която дава приоритет на насладата от спорта и дейния метод на живот. За да дадем подтик на нашата задача, сме разчувствани да съобщим, че нашият основен треньор Валерия Дочева, ще гостува в детските градини в Бургас, с цел да запознае и най-малките с магията на спорта и физическата интензивност, изцяло гратис. "

Манол Тодоров акцентира неповторимия метод, като споделя: „ Изборът на спорт за деца сред 5 и 8 години може да бъде предизвикателство. В СПОРТЛАНДИЯ отстраняваме догадките от уравнението. След няколко месеца тренировки с нас, ние ще препоръчам идеалния спорт за всяко дете. Нашият фокус е върху основаването на позитивно преживяване, насърчаване на двигателни умения и поощряване на нови другарства. "

" СПОРТЛАНДИЯ " отваря порти с две безвъзмездни тренировки за всички бургаски деца. Присъединете се към тях на:

4 октомври от 18:00 ч. в ПМГ, зала за бойни спортове
7 октомвриот 11:00 ч. в ПМГ, зала за баскетбол

Не пропускайте опцията да изпитате уникалността на " СПОРТЛАНДИЯ ". За тези, които не могат да участват на тези сесии, уредниците приветстват децата да посетят подготовка гратис, когато им е комфортно, с цел да опитат неповторимата атмосфера и идея на " СПОРТЛАНДИЯ ".

За да научите повече за " СПОРТЛАНДИЯ " и техните вълнуващи действия, свържете се с тях на 0899360685 или последвайте тяхната фейсбук страница.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР