Нещата са ясни - автомобилът стана все по-важен поради Корона

...
Нещата са ясни - автомобилът стана все по-важен поради Корона
Коментари Харесай

Да имате собствен автомобил става все по-важно!

Нещата са ясни - автомобилът стана все по-голям заради Корона рецесията! За доста хора той е неразделна част от техните лични пътувания и развлекателни действия. Това е един от главните резултати от представителното изследване на подвижността през 2022 година, което компанията за пазарни изследвания infas организира по целия свят от името на Continental.

Граждани на възраст сред 18 и 70 години бяха запитани за техните самостоятелни потребности от подвижност. Резултатът: 54 % от тях виждат личната си кола като персонално леговище. Повече от половината (53 процента) употребяват кола, кемпер или мобилен дом за ваканционни пътувания.

С оглед на дългото очакване и чекиране на летищата и анулацията на полети или от време на време изцяло пренаселения градски превоз, комфортът и сигурността на автомобила по време на ваканционното пътешестване са станали по-важни за 61 %. Огромното болшинство (съответно 84 и 60 процента) от тези, които са декларирали в изследването, че са били на открито по време на пандемията, имат намерение да употребяват своя автомобил, кемпер или мобилен дом по същия метод или даже по-често след края на пандемията.

В същото време хората желаят шофирането на коли да бъде по-безопасно, по-удобно, само че и по-устойчиво, като по едно и също време би трябвало да дава отговор на техния самостоятелен метод на живот. Повече от половината от участниците (55 процента) са употребявали колата по-често за пътувания от началото на пандемията до момента, в сравнение с преди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР