Неща като менструалния цикъл, следродилният период и храненето на бебето

...
Неща като менструалния цикъл, следродилният период и храненето на бебето
Коментари Харесай

10 изобретения от 2021 година, които ще променят живота на жените завинаги

Неща като менструалния цикъл, следродилният интервал и храненето на бебето не са лесни без подобаващи уреди и средства. Така че е ужасно, че се появиха нови изобретения, които ще накарат дами те да се усещат по-уверени, когато са в уязвими етапи от живота си.

Ето 10 изобретения, основани през тази година, които могат да създадат живота на дами те по-лесен:

1. Anu Clean Cup: менструална чашка, която всмуква

 2334529


Anu Clean Cup е гъвкава чашка за еднократна приложимост, която се носи, с цел да събира и всмуква течението при менструация. Тя е хипоалергенна, без латекс, екологична и безвредна. Anu не предизвиква сухота или раздразнение и сигурно ще направи тези дни от месеца по-лесни.

2. Устройство, което наблюдава цикъла и овулацията

 2334532


ILO е просто устройство, което мери равнищата на CO2, освободени във вашия мирис, с цел да открие данни за цикъла и плодовитостта в действително време. Това е добър асистент за дами , които желаят да забременеят. Само 60 секунди дишане и знаете всичко за своя прозорец на плодовитост.

3. Клин, подобаващ за интервала на менструация

Този чеп има 3-слойна поставка и не анулира потреблението на превръзки и тампони, само че дава сигурност, като защищава от протичане. Тренировките по време на менструация към този момент ще бъдат доста по-лесни и удобни.

4. Менструално долни дрехи

 2334531


FLUX е патентовано долни дрехи, което има неповторим вграден предпазен панел. Те са антимикробни, защищават от неприятна миризма и са устойчиви на петна.

5. Четка за здрава коса

Четката за коса Manta е основана, да се плъзга през косата ви. Изработена е от мек на досег материал, с цел да не раздира косъма. Всяка четка е способна на 360 градуса дви дами е, тъй че четката нежно разплита възлите и свежда до най-малко накъсването.

6. Робот, който прави маникюр

Средно дами те прекарват 3120 минути годишно, грижейки се за ноктите си. Маникюристът-робот прави маникюр за по-малко от 10 минути.

7. Worick: ергономична седалка

 2334533


Да, всеки може да я употребява, с цел да направи седалката си по-ергономична и комфортна, само че тази възглавница е идеална за йога или по време на бременност. Освен това, Worick е доста хигиенична и е антибактериална- не нервира кожата. 

Вижте всички предло дами я на
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР