Несериозно е да ми кажете, че търсим сега диалог с

...
Несериозно е да ми кажете, че търсим сега диалог с
Коментари Харесай

Не му е ден! И Цветанов нахока Виктор Николаев заради майките с увреждания!

Несериозно е да ми кажете, че търсим в този момент разговор с майките с увреждания. Този разговор е непрекъснат. Той ще ни заведе в вярната посока и ще успеем да планираме политики, които да демонстрират резистентност. Това съобщи в " Здравей, България " ръководителят на политическата група на ГЕРБ Цветан Цветанов по отношение на оставките в кабинета поради протестиращите майки с увреждания..

" Имаме бюджет, който би трябвало да бъде разпределен солидарно към всички сфери. Има доста области, които са недофинансирани. Трябва да видим и наклонността за увеличение на разноските, които вършим ", добави той.

" Точно по тази причина и тези диалози не престават към този момент с месеци. Държавата е постоянна, има стопански напредък. Не съм осведомен с това, което излезе в общественото пространство по отношение на злощастния билет за 8000. Разрешението за него е издадено от министъра, тъй като има делегирани права от премиера. Росица Димитрова е възнамерявала друга командировка, която не е за сметка на бюджета. Познавам я от времето, когато тя се занимаваше с политика. Тя над 20 години е в обществената сфера. Тя постоянно е била съпричастна с проблемите. Към момента тя нямаше различен потребен ход. Ние обаче няма да загубим този специалист. Възнамеряваме тя да стане консултант, с цел да употребяваме нейното експертно мнение ", сподели той.

" Тя е спала в общежитието на консулството. Там не е изхарчила нито един лев. Не е имала желание да пътува за тази страна ", сподели той.

Цветанов разяснява и претенции избор на съмнение. " Възприемаме го, като част от систематичния метод на Българска социалистическа партия. Искаха го преди председателството, а в този момент и след. Сигурно идващият ще е преди евроизборите. Мотивите им не дават отговор на желанието и упоритостите, които имат. Когато искаш подобен избор, ти би трябвало да си предложил и някаква опция, с която смяташ, че ще дадеш повече на обществото. Никъде не е приказва за ограниченията на страната. Наистина има липса на полицейско наличие, само че от май месец предходната година има назначени 1765 служителя, освободени са 613. Правителството поставя оптимални старания, с цел да има по-голяма подвижност на полицейските патрули ", сподели Цветанов.

" Не всичко е прелестно и брилянтно, само че се поставят старания. Българска социалистическа партия съзнателно унищожи преди системата за сигурност, а в този момент е неуместно да желаят избор на съмнение тъкмо поради това ", сподели Цветанов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР