Несекващи крясъци, плач и отчаяни вопли огласят през последните дни

...
Несекващи крясъци, плач и отчаяни вопли огласят през последните дни
Коментари Харесай

Шеф Петров превърна къщата в психодиспансер! Ето как тормози съквартирантите:



Несекващи викове, рев и обезверени вопли огласят през последните дни къщата на „ Вип брат “. А повода е единствено една – началник Петров. Той съумя да трансформира къщата в психодиспансер с непрестанното си дуднене, несекващият проливен дъжд от обиди към вип- съквартирантите  и миризмите на манджи, които изпълват пространствата от заран до вечер.

Шефът употребява кухнята като психотропно оръжие, с което да разчиства сметките с неприятелите си в шоуто. Вчера обезверената Джулиана Гани не устоя на издевателството от тежки миризми на готвено и несекваща канонада от псувни, които ръси Петров против всички, и даже изиска среща в психолог!

Ваня Щерева също излезе със сълзи на очи на двора, след несполочливия си опит да узапти началник Петров.

Кулинарният гуру се опита да сплаши съквартирантите, които се разпалиха против непрекъснатото къдене от кухнята, като съобщи, че ще захвърли черпака и няма да ги храни повече. Думите му всяха потрес измежду няколкото гладници в къщата, които разчитат на манджите му, като Сашка Васева и българския Роналдо. Повечето обаче бяха във екстаз от новината.

 shef-petrov-5

Но щастието им не търпя дълго. Шефът бързо осъзна, че е изгубил контрола над къщата. Не единствено психологическия, само че и чисто геополитическия. В студеното време съквартирантите не могат да стоят на двора, до момента в който Петров вършее в кухнята, и нямат различен избор, с изключение на да се гушат в хола. А там са принудени да слушат непрекъснатото му мърморене, гарнирано с псувни и обиди против всеки. А за похлупак, за нула време се усмърдяват на гозба.

Разбира се, множеството мрънкат против миризливия рекет на шефа, само че никой не смее нищо да му каже. Джулиана Гани и Мария единствени се осмелиха да застанат очи в очи с Петров и да му създадат забележка. Силиконката съобщи, че сама ще си готви. А фолк певицата пък си поръчва храна от ресторант и въобще не й пука за гозбите на шефа.

За Сашка Васева обаче, те се оказаха жизненоважни. Дори досегашната й другарка Джулиана я порица, че поради лакомията си, фолк ветеранката е минала на тъмната страна на шефа.

В днешния епизод против тиранията на Петров се чака да скочи и кротката диетоложка Енджи Касабие.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР